Reklama

Reklama

Distorted

  • Kanada Distortion (pracovní název) (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Christina Ricci hraje v kanadském thrilleru ženu, která trpí bipolární poruchou. Se svým manželem se právě přistěhovali do jednoho z nejmodernějších ''chytrých'' bytů, ale brzy začnou mít podezření, že majitel nemovitosti zneužívá své nájemníky jako pokusné králíky pro telepatické vymývání mozku s hrozivými důsledky. (ČSFD)

Recenze (9)

lamps 

všechny recenze uživatele

Nuda k uzoufání. Více mysteriózně vypadá i obyčejná domácí kočka zírající z okna a John Cusack si dál odevzdaně kope svůj herecký hrob. Více zde. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tu máme další odpadovku. Opět čekám, kdy se něco vysvětlí, nebo jestli to bude aspoň napínavý a ono ani jedno. Když se objevil hustej Kjusčak (až v půlce) vypadalo to nadějně, ale pak z toho vzešel blábol, který ani snad nedává smysl. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Napad dobry, ale vysledek nudny psychologicky thriller.Divaky necha v neoriginalnim pribehu pro televizni divaky. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Zmatený děj, nezajímavé postavy, nuda k uzoufání. Co se herců týče, tak narozdíl od mnohých si nemyslím, že by Cusack vyloženě cageovatěl, ale tady nepředvedl vůbec nic a Christina Ricci to vzala jen proto, aby bylo na složenky. Hrůza! ()

Junglista 

všechny recenze uživatele

Nejdřív mi připadalo těch 38% hodnocení jako zbytečně krutejch, ale teď už to chápu. Zápletka - hlavní postavě jeblo a sledujeme až do konce, kde překvapivě zjistíme, že nejeblo - už je tááák profláklá... Cusack úplně zbytečnej, námět jako obvykle totálně nevyužitej. Já podle traileru čekal totiž úplně jinej film. Konspirační pošuci nechť si aspoň jednu * přidaj. Klad je, že to nebylo zas tak strašný a hlavně ne dlouhý. A mohlo to bejt i o něco horší. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Možná by Kanaďani měli přestat točit filmy a věnovat se víc třeba skokům na lyžích nebo pečení jablečných koláčků. Do filmu jsem šel kvůli Johnovi, který vyplňuje celou půlku plakátu, tak jsem doufal, že bude mít ve filmu nějakou roli, dohromady se tu, ale ohřeje zhruba 4 minuty (a minimálně 80 % cca. 3,5 minuty se tváří, že tam bejt nechce). Christina Ricci zde předvádí ten nejhorší ochotnickej výkon, kterýmu se vyrovná snad jen Tommy Wiseau (jenže Pokoj je zábavnej tím, jak je špatnej), a to jí mam jinak celkem rád. Je to natočený zhruba za 100 dolarů, jinak si to nedokážu všechno vysvětlit.Ale co je největší kopaneček do varlátek, to je samotnej příběh, kterej končí tím nejvíc dementním rozuzlením (neboť takto nalajnované jednání postav nejde předvídat dopředu). Fuj. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Kdyby režisér nebyl paskvil tak se z toho dal natočit více než skvělý film. Na tohle téma by byl skvělý ale bohužel, když je rozpočet malý tak je z dobrého potenciálu velké hovno. 35% ()

Reklama

Reklama