Reklama

Reklama

Martina na ledu

  • Chile Mucha Ex Poco Sex
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Podivné setkání s fanynkou a schůzka s jejím bývalým přítelem přimějí zpěvačku, která se po hlavě vrhá do milostných dobrodružství, k cestě do Chile. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Antonella Costa je asi rázná la diva, protože sexem je film totálně prosycen. To ale neznamená, že je prosycen i kvalitou. To totiž úplně není a musím říct, že jsem se u něj docela i nudil. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Exotická Chile-Argentina romantika (?) s nádechem erotiky díky Antonelle Costa, která už v podobně odvážnějších věcech hrála. Jako jednohubka celkem inteligentní, ale rekordy to trhat nebude. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu to vyzeralo naozaj zaujímavo, ale napokon musím skonštatovať, že to nedosahovalo ani hranicu priemernosti. Občas som mal pocit, že sledujem nejakú inováciu Diario de una ninfómana. Po dejovej stránke to bolo biedne, hoci počiatočná fáza zápletky dávala predpoklad na oveľa vyššiu kvalitu ako to, čoho som sa napokon dočkal. Sľubne rozvíjajúca sa zápletka postupne spľasla a akosi celý dej uviazol v takom nevyváženom trojuholníku medzi Martinou, Franciscou a Césarom. Rozhodne som čakal od čilsko-argentínskej produkcie viac. ()

Galerie (97)

Reklama

Reklama