Reklama

Reklama

Epizody(6)

V tomto svižně odsýpajícím kriminálním seriálu, v němž se představuje řada uznávaných hereckých talentů, je sváděn děsivý závod s časem v temném podsvětí Paříže. Vysloužilá policistka Catherine (Nathalie Bayeová) je povolána zpět do akce poté, co její dcera Julie (Maîwenn), také uznávaná policistka, zmizí v podzemí města. S pomocí Julieina partnera Raphaëla (Malik Zidi) musí Catherine sledovat každou stopu a využít všech instinktů k vypátrání své dcery, zatímco si klestí cestu tímto pekelným bludištěm v útrobách města. (HBO Europe)

(více)

Recenze (11)

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Seriál odehrávající se částečně ve velice atraktivním prostředí pařížských katakomb. První dva díly jsou pro mě zajímavé, později děj začíná gradovat a opět je v některých bodech lehce předvídatelný. Hlavní zápletka mi nepřijde nikterak zajímavá a ani propracovaná. Zase se setkávám s momenty, které mi přijdou velmi usnadněné pro plynulost příběhu. Mohli si s tím dát větší práci. Herci předvádějí dobrou práci, bohužel mi naprostá většina nepřijde vhodně obsazená pro své role. Je to lepší průměr 60% ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrá francúzska miniseria. Opäť sa potvrdilo, že Francúzi to jednoducho vedia a tieto mrazivé omnious seriály, ktoré vás postupne vytiahnu do deja sú ich špecialitka. Ma to taky postupný dej, pomalé tempo, no vďaka charizmatickej hlavnej predstaviteľke s nekompromisným štýlom si rýchlo zvyknete. No a ten zaver? Upf, rozhodne tu nehrajú na americký happiend a poriadne ma to šokovalo. Taky koniec som nečakal ani v najhorších predstavách. Oplatí sa vidiet a urobiť si svoj názor. ()

Reklama

mac000 

všechny recenze uživatele

Vývoj dramatu, nejprve ve stylu francouzského polar, nabývá neobvykle temných rozměrů a posouvá se k neobyklému a překvapivému závěru. Při hlubším zamyšlení utkví ze seriálu cynický výrok Catherine o tom, že v reálném světě mají zločinci a zlí vždy navrch. Dobří a hodní proti nim nic nezmůžou a nevyhrají... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Trochu prehliadaný seriál, ktorý má niečo do seba. Silnejšia kriminálna rovina, podzemná atmosféra, policajná korupcia a celkom dobré závery častí. Len prekvapení som čakal viac. Vedel by som si to vyhrotenie celého deja predstaviť v škandinávskom spracovaní, tam by to mohlo ísť až na plný počet. Inak súhlasím s VideoTuti, že fakt asi kásting robili na nejakej výstave netvorov. Alebo je to s francúzskou spoločnosťou naozaj tak zle, že jedinými pohľadnejšími ľuďmi sú tam miešanci a prisťahovalci? ()

anderson 

všechny recenze uživatele

V Paríži sa neustále niečo deje. Migranti prichádzajú, migranti odchádzajú. Sem tam nejaké to vražedné podnikanie, sem tam nejaké nepokoje. Darknet, úchylné feministky, hackerky po prechode a aj nejaká tá konšpirácia. A v parížskom podzemí, tak tam to samozrejme žije a krvavo pulzuje. A celý tento multikultúrny "moderný babylon" slúži ako kulisa k pomerne napínavému, drsnému a znepokojivému trileru, rozkrájanému do výživných šiestich seriálových epizód. Myslím, že už by konečne niekto mal do reality uviesť tie fázery zo Star Treku. Inak tie mŕtvoly už naozaj nebude kam odkladať. (11.6.2019) ()

Galerie (86)

Reklama

Reklama