Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk se vypořádává se svými kamarády a zakazuje jim, aby se stýkali s Dášou. Přesto nezabrání romantické schůzce. Stará přátelství jsou ohrožena. Blanka slíbí Tondovi, že s ním půjde na rande, ale zadarmo to nebude. (Česká televize)

Recenze (77)

Radko

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Hekej, jako když mrdáme. Připlatím." je, spolu s instatnými radami prostitútky, Zlatým klincom dielu. Zdalo sa, že - aj s následnou scénkou Luďana, počúvajúceho za dvermi naaranžovaný festovný mrd - tento diel viac pobaviť nemôže. No nasledoval dialóg: "Jé ahóoj Edo, co tady děláš?" "Já jsem tady mrdal. Jako fakticky.". ()

mortak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vlastně uklidňující, jak MOST! dodržuje pravidla moderní, ale přesto do morku kosti konzervativní hollywoodské romantické komedie. Na začátku hodně sprostých slov, a cool hlášek, ale jak se mezi hlavními hrdiny začnou rozvíjet vztahy, komedie zvážní, nastává "coming-to-age" poznání, že vztahy přináší odpovědnost, a že lhát se nemá, a že pravda občas bolí... A jako v každé hollywoodské komedii tu máme vedlejší postavičky, které se nevyvíjejí, ale jsou tu proto, aby držely humornou linii (Čonkin a spol.). Máme být spokojení, že Kolečko s Prušinovským nám dodávají tradiční komedii v moderním "cool" balení, anebo bychom chtěli trochu toho experimentu, trochu toho hlazení proti srsti? ()

Reklama

LiVentura 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přerod hlavního hrdiny od buranství a hlouposti s xenofobií až k dospění v tolerantního zastánce ras a milujícího otce je překvapující, rozhodně jsem to nečekal a seriál velmi mile překvapuje! Obecně všichni hospodští hrdinové tohoto příběhu dospějí určitého sebepoznání a poznání světa okolo v pozitivním hledisku, ať už přes lásku, či pokoru...? ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„křuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup“….taky jste to slyšely? Hůl se definitivně zlomila. MOST!em sice žije pomalu celá republika, ale za mne už jde jenom o bublinu přežívající na uměle vytvořené legendě. Každá nová zápletka jenom dokazuje, že si pánové samy nasadili laťku do výšin, které jsou schopni už pouze podlézat. Pominuli úsměvnou scénku z recepce hotelu, tak nic….místy zataženo a v nižších polohách až trapno. No nic, jdeme dál…..i když moc času na napravení reputace nezbývá. ()

nonick1 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle zpočátku komická, posléze žánrově rozbředlá pseudovulgární moralita o spolužití a vzájemné toleranci všeho všemi je snad vážně o zemi, kde zítra již znamená včera - soudě podle hodnocení dílů, které se ještě ani nevysílaly, a přesto už jsou na CSFD všechny v červených číslech. Čím více se blíží konec seriálu, tím více je mi z něj i z celého toho města šoufl. Na druhou stranu: cigánský lofas v nalubrikované chlopni transsexuála (a ještě k tomu na ČT před 22 hodinou), kdo z vás to má? :-) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • V čase 41:13 si Eda (Michal Isteník) na diskotéce začne svlékat tričko, ovšem v dalším střihu (v čase 41:15) stojí u baru opět oblečen, aby pak v dalším záběru (v čase 41:17) svlékání dokončil. V čase 41:23 je opět v tričku, následně opět vysvlečen a hudba linoucí se z reproduktorů hraje uceleně dál. Celá ta pasáž z diskotéky působí poněkud chaoticky. (JariR)
  • Na začátku epizody hraje „M.I.L.F. $“ od Fergie. Když se Dáša (Erika Stárková) připravuje na rande s Frantou (Zdeněk Godla), tak hraje „You're A Woman“ od Bad Boys Blue. Na diskotéce a v bordelu hraje „Sexy And I Know It“ od LMFAO. Na konci epizody hraje „Show Me Heaven“ od Maria McKee. (Duoscop)

Reklama

Reklama