Reklama

Reklama

Stánek s polibky

Trailer

VOD (1)

První polibek vyústí v zakázaný románek Elle s nejhezčím klukem ze školy. Riskuje tak, že přijde o svoji nejlepší kámošku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Teri123 

všechny recenze uživatele

Za mě jeden z nejhorších filmů od Netflixu. Celý film je plný kýče a typických zápletek. Oba hlavní herce mám ráda ale vůbec mi tady nejdou k sobě. Upřímně jsem více doufala že skončí s tím jejím kamarádem než Noahem (nebo jak se jmenuje). Na film jsem se dívala 3x a ani jednou jsem nedokoukala, vždycky od půlky jsem to překlikala. Joey King je úžasná herečka ale tahle role není pro ni. Jednu hvězdu dávám protože vím že si to své diváky najde a i přes to že jsem holka a mířená věková skupina tak se mi tenhle film vůbec nelíbil ()

Petaxis 

všechny recenze uživatele

Člověk by čekal, že zrovna Netflix, kterej se snaží působit hrozně pokrokově, nebude v dnešní době vytvářet sexistický braky plný genderovejch stereotypů. No, škoda. Navíc je to strašná nuda. Není to vtipný. A v podstatě to postrádá jakoukoliv zápletku, která by se aspoň vzdáleně dala označit jako "zajímavá". Hroznej vyblitek. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Zapínala jsem to jen s malým očekáváním, možná proto mě to mile překvapilo. Jo jasně. Předvídatelnost, kýč - je to tam. Ale tak jsem se celkem zasmála. Jen by mě zajímalo, zda při castingu dál někdo dva hlavní hrdiny k sobě. Ten výškovej rozdíl mě občas fakt rušil. :D a třeba na konci jsem měla pocit, že mladší sestřička doprovází staršího bráchu. Dvojce určitě šanci dám. 3,5* ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Pokud od tohoto filmu čekáte nějaké bohaté životní obohacení, tak ho ani nezapínejte. Je to taková fajn teen komedie na nudné nedělní odpoledne. Klasický předvídatelný film. Ale já mám takové docela ráda, takže mně se to líbilo. Ale fakt nesmíte čekat příliš. Prostě mladá holka má nejlepšího kámoše, se kterým si určili pravidla, například nezamilovat se do sourozenců, no a ona se zamiluje do jeho staršího bráchy.. No, tak co čekáte :D ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jediný důvod proč jsem to stahoval bylo to, že tento týden má premiéru dvojka a chtěl jsem něco nenáročného. Začátek je příšerný nemám rád filmy, které na mě vybalí zhruba 15 let života postav v 10 minutách navíc jediné co jsem si zapamatoval bylo to, že jí umřela matka na rakovinu a , že jak ona tak on se narodily stejný den ve stejnou hodinu pak se to nicméně rozjede. V podstatě je to na podobný styl jako Všem Klukům https://www.csfd.cz/film/641954-vsem-klukum-ktere-jsem-milovala/komentare/ máme zde holku co miluje jednoho kluka a jeho brácha je její nejlepší kámoš. Oni mají svoje pravidla z nichž jedno zní nechodit s příbuznými tak ona to poruší a pak řeší následky. V podstatě všechny ty pravidla jsou píčoviny například pokud se s někým pohádáš , když ti ten druhý koupí zmrzlinu odpustíš mu tak, že kdyby se ten kluk vyspal třeba s její sestřenicí a pohádaly se tak jí koupí zmrzlinu a jí to vadit nebude jediné co je normální je přát lásku druhému. Hlavní herečka v pohodě ty dva kluci taky (pokud Vám teda nevadí, že ten s kterým chodí má minimálně o 2 hlavy více než ona) vedlejší postavy nic moc. Jinak taková perlička, když řeknete borcovi, kterého jste celý školní rok šikanovaly na školním maturáku, že má talent, který ani nemá (takové fotky udělá každý) neudělá to z Vás lepšího člověka. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (13)

  • Roli Shelly Evans hrály 4 různé holky. Stejně tomu bylo i u role Lee Flynn. (SONY_)
  • Když Lee (Joel Courtney) mluví s Elle (Joey King) o randění s Tuppenem (Joshua Daniel Eady), drží hamburger In N Out. Zjevně to není hamburger In N Out, protože má sezamová semínka. (LUKICKK)

Související novinky

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

Kdo by se mohl stát příštím Supermanem?

13.01.2023

Tak to šlo celkem rychle. Ačkoliv je následující zpráva v tuto chvíli jen spekulací, stejný zdroj, jenž v minulosti odhalil například obsazení Barryho Keoghana (Víly z Inisherinu) do role Jokera v… (více)

Reklama

Reklama