Reklama

Reklama

Pat a Mat znovu v akci

  • angličtina Pat and Mat in Action Again (více)
Trailer
Animovaný / Rodinný
Česko, 2018, 75 min (Alternativní 72 min)

Obsahy(1)

Přestěhovali se do nových domů, kde na ně čekají nové kutilské výzvy a nové příhody. Pro Pat a Mata není nic problém, ať již se jedná o boj s rojem včel, opravu elektrické sekačky, ucpaný odpad, boj s krtkem nebo stavbu nové skalky. Pro kutily není žádná komplikace překážkou a žádná výzva dostatečně velká. Vyčistit komín? Postavit nový plot? Naši kutilové si dokáži poradit s každým problémem. Kuťení je pro ně zábava a dokážou si ho patřičně užít. Našim kutilům vůbec není cizí ani moderní řešení a tak se stanou odborníky v užití solární energie nebo instalaci bezpečnostních kamer. (Bioscop)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Eviator 

všechny recenze uživatele

Tak já vlastně nevím, vždycky jsem se na Pata a Mata nerad díval, protože jsem byl ve stresu, z toho co vlastně dělali. Tady se sice děcka smáli stejně, ale já jsem byl nevystresován. A čili pro mne to to nebyl takový zážitek jako obvykle... :-) Mimoto je hrozná škoda, že asi byl problém sehnat licenci na hudbu Petra Skoumala, která jim dělá identitu... Skeče velmi dobré, bál jsem se, že ty hlasy budou větší průšvih ;-) Pro mne nej díl s komínem! ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Klasický celovečerák bych uvítal asi víc. Tohle je zase jako u minulého "pat a mat ve filmu" pouze sbírka příhod (naštěstí tentokrát nových). A zase jako minule, tu prostě některé příhody baví a některé zase ne. Takže fain (navíc první kino se synem se nezapomíná), ale boužel nic víc. PS. Mluvené části kupodivu dopohody. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

V prvom filme spred dvoch rokov sa tvorcovia aspoň snažili pozliepať večerníčkové rozprávky do filmového celku, v tomto prípade si nedali žiadnu námahu, dokonca má každý príbeh svoje úvodné i záverečné titulky. Pôsobí to rušivo a neprofesionálne. Našťastie epizódky sú úplne nové a vcelku zábavné na čo sme u týchto dvoch diletantoch zvyknutí. ()

CZ_Milka 

všechny recenze uživatele

Zatímco u „Pat Pat ve filmu“ jsem se občas smála „na celé kolo“, jednotlivé epizody byly pěkně propojené výměnou filmu v promítačce a nakonec jsem dávala, trochu z nostalgie, ****, tady jsem se bohužel jen několikrát „uchechtla“ (vyloženě pozitivně hodnotím jen epizodu se sekačkou a kamerou), z Pata a Mata - kutilů toho moc nezbylo, původní hudba je také pryč a mluvené vsuvky mezi epizodami mě vyloženě rušily, hlasy Genzera se Suchánkem se vůbec nehodí. Pat a Mat prostě nemluví, tečka. Tentokrát za žádnou nostalgii přidávat nebudu, protože s původními krátkými filmy už to nemá bohužel moc společného... ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa by si Marek Beneš mal vybrať - buď natočí seriál alebo spraví celovečerný film. Tento snímok je bohapustou zlepeninou všetkých dielov nového seriálu "Pat a Mat nás baví" a takto fušerský kompilát dokáže diváka akurát tak naštartovať, teda aspoň mňa určite. Príbehy fajn, prístup tvorcov otrasný. Jednoducho, pokiaľ ste videli seriál, toto je ozaj zbytočnosť, a naopak. 40 % ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama