Reklama

Reklama

Tanec v srdci

  • Česko Tanec proti pravidlům (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý mistr ve společenském tanci Scott Hastings tančí od šesti let a roky pracuje na tom, aby se s partnerkou Liz stal šampionem Jižní Austrálie v latinskoamerických tancích. Nikdo nepochybuje, že se jim to povede. Jenže Scott se díky svéhlavosti ocitne tři týdny před inkriminovanou Grand Prix bez partnerky. Vnutí se mu nesmělá začátečnice Fran, která v tanečním studiu spíš voskovala parkety a myla hrnky od kafe. Ta má stejně jako Scott chuť tančit vlastní kroky, které jsou ale pro porotu nepřípustné. Partnerstvím s Fran Scott naprosto vyděsí své nejbližší. Jenže kouzla se dějí právě v momentech, kdy to nejméně čekáte, což také Scott s Fran brzy objeví. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Baz Luhrmann a jeho první pokus protančit se do první ligy režisérů. Není jednoduché hodnotit podobný typ filmů, protože zdaleka nesednou každému a v závěru nestrhnou každého diváka jako třeba mě, ale i přes prvotní nesympatie jsem podlehl... Tanec jako projev života a pohledu na něj je zpracován skoro bez chyb a v závěru graduje do opravdu hodně působivé a emočně nabité desetiminutovky. S neznámými herci dělá Baz divy a jeho talent a odvaha využít pro své účely netradičních nápadů i hudby se i zde projevuje především v tom dobrém. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tanecnik Hastings tancuje uz od 6 dni od narodenia a tuna v tomto filme chce prerazit, aby sa stal sampionom Latinskej Ameriky v juhoaustralskych tancoch. Alebo tak nejako. Lenze namiesto jednej pipky tancuje s druhou. Aspon takto nejako si to ja pamatam, jo a este si pamatam, ze som sa nudil. A Nudu vo filmoch nemam rad. A to tak, ze velmi! 50 % ()

Reklama

Angie91 

všechny recenze uživatele

Místy velmi zdařilé taneční scény s kouzlem latinsko-amerických tanců. Na druhou stranu komedie hadr a já přemýšlela jestli se nejedná o jednodílný sitcom?! Možná kdyby víc tančili než mluvili a to hlavně při závěrečné scéně, kdy se těšíte, že vyvrcholí vše o co se ti dva snažili a oni se mezitím přetahovali o kus šňůry! Já jsem od toho tedy čekala víc a nezlobte se na mě, ale jestli je kvalitnější než Hříšný tanec (dle hodnocení) tak to jsem asi mimozemšťan z jiné planety! ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Bazův debut je ve skutečnosti mnohem více sofistikovanější záležitostí, než se na první pohled zdá. Klasické prvky Luhrmannovi tvorby pouze letmo probleskují, aby mohly v uhrančivém závěru naplno vyniknout. Vytříbená parodie na dance movies nebo vážná pocta? ____ Velká škoda, že se tohoto konceptu později autor vzdal a vsadil na vážnou notu. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Žít ve strachu,je jako žít jen napůl." ...Jsou filmy na které když se po letech znovu podívám, tak nemám potřebu si v duchu říct" bože jak se mě tohle mohlo tenkrát líbit?" Nenápadná Fran po boku svého tanečního partnera Scotta rozkvete v půvabnou růži. Jak nejlíp se protancovat k vítězství než srdcem. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama