Reklama

Reklama

Jack Goes Home

Trailer

Po smrti svojho otca, ktorý zomrel pri autonehode, cestuje Jack (Rory Culkin) domov do Colorada, aby pomohol ošetrovať svoju ťažko chorú matku. Tu, v rodnom kraji, začína pomaly odkrývať zlovestné tajomstvo, ktoré už dlhý čas zahaľuje pravdu o jeho rodine a priateľoch. Tajomstvo, ktoré zatrasie samotnými základmi jeho vlastnej identity... (misterz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

malylada 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina je docela nesympatický borec, kterému se při dopravní nehodě zabije otec a on se vrací do svého rodného domu za svou matkou. Všichni se začnou chovat divně, neustávají tlak se ztrátou člověka a začínají se situace vyhrocovat. Do toho začínají vyplouvat tajemství z dětství. Typické hororové prvky s nádechem duchařiny jsou zde minimálně a spíše se jedná o psychickou destrukci hlavních aktéru. Herci své stavy hrají velmi dobře a uvěřitelně. Měl jsem problém s tím, že děj se neposouvá dopředu a opravdu to bylo jen o stavech postav. Když vše spěje k závěru, tak nakonec nedostaneme nic, co by ohromilo. Psychologická hra povedená, ale jako hororový celek méně......6/10 ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jack Goes Home není zfilmovaný příběh, ale zfilmované trauma. Takže do něj nejděte jako do hororu, spíš se nachystejte na nepříjemné drama, kde vás budou strašit vnitřní démoni velmi nesympatické hlavní postavy. Až se divím, jak mi to sedlo. Nebo ne, "sedlo" je špatné slovo ... "zaujalo" je přesnější. I přes silnou odtažitost (dáno hlavně tím hlavním hrdinou) jsem byl v podstatě celou stopáž zvědavý, jak snímek bude pokračovat. Režijní debutant Dekker fakt vcelku slušně brnká na struny psychologického nepříjemna a když se sem tam vytasí s nějakými staršidelnými sekvencemi, fungují taky. Bohužel z toho nakonec nevyleze nic převratného, takže na čtyři hvězdy Jack asi není, ale mám k nim v hodnocení blíž, než jsem si před projekcí vůbec troufal očekávat. ()

Reklama

FromHell 

všechny recenze uživatele

Vlastne strašné klišé...No až do samotného finále som naivne veril,že to tak nebude...Každopádne táto drama o pošahanom sexuálne frustrovanom feťáčikovy s občasnými zábleskmi hororu je podľa mňa dosť pútavá zmeska.Culkin tu lezie divákovi na nervy presne tým správnym spôsobom a vo filme sa v podstate stále niečo deje...Je to otrepané téma,no dobre uchopené a zručne obkecané až do samotného konca...Pozitívne prekvapilo... 60% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Příjmení Culkin mi sice nemile evokovalo jistého malého blonďatého mongoloida, který byl kdysi každou chvíli sám doma nebo kde, ale naštěstí jsem nedal na obavy a do filmu šel. A udělal jsem dobře, protože Culkinův Jack je naprosto excelentní postava a navíc excelentně zahraná. Epesní magor podle mého nejvytříbenějšího gusta, jeho pohledy, mimika, slovní projev, halucinace, vše abnormálně vynikající, není holt Culkin jako Culkin. A pokud je Jack nevyzpytatelně šílený, co teprve jeho matka! A ta jejich temná rodinná historie... Scénu s otcem a nemluvnětem pod vodou jsem úplně viděl před očima. Snad se filmu dostane trochu víc pozornosti, já osobně bych se ho nebál přirovnat třeba k Donniemu Darkovi. A nejedná se samozřejmě o horror, spíš o jakýsi černohumorný psychothriller. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Aké hodnotenie by mal divák udeliť, keď počas snímku asi 4-5 krát zadrieme? A tak "pretiahne" samotné sledovanie filmu z pôvodných 100 minút na takmer 2 a pol hodiny, lebo sa neustále musí vracať k momentu, ktorý si v stave bdenia pamätal ako naposledy? Ja naozaj nemám dojem, že som sledoval horor. Ako thriller by tento počin v mojej hlave ešte obstál, no vložky "tamtoho" žánru si v obdobnej story predstavujem inak. Proste, toto mi až na herecký výkon lady "Insidious" hrubo nesadlo. V mojich očiach teda žiadna sláva. A vašich? - 45% ()

Reklama

Reklama