Reklama

Reklama

Jack Goes Home

Trailer

Po smrti svojho otca, ktorý zomrel pri autonehode, cestuje Jack (Rory Culkin) domov do Colorada, aby pomohol ošetrovať svoju ťažko chorú matku. Tu, v rodnom kraji, začína pomaly odkrývať zlovestné tajomstvo, ktoré už dlhý čas zahaľuje pravdu o jeho rodine a priateľoch. Tajomstvo, ktoré zatrasie samotnými základmi jeho vlastnej identity... (misterz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Som rád, že moje hodnotenie zvýšilo Dekkerovmu filmu csfd hodnotenie zo 47% aspoň na 48. Myslím, že objektívne si Jack Goes Home zaslúži lepšie percento (aspoň tých 60) a subjektívne ešte o čosi viac (okolo 70). Isteže, kritika je v danom prípade taktiež na mieste, scenár bol celý čas (a hlavne k záveru) nevyvážený, príbeh zle prerozprávaný a nevhodne vypointovaný, ale na druhej strane som sa do story Roryho Culkina maximálne zažral, pričom musím vyzdvihnúť aj herecké role nielen hlavného psychouša Culkina, ale i skvelej "wtf-matky" Lin Shaye a lesbickej Culkinovej "bff" Daveigh Chase (alias malej Samary z Kruhu). Mimo iného Jackov traumatický život famózne podkreslujú jeho cynické, miestami až deprimujúce monológy na hrane znesiteľnosti, čo je ale pre podobný žáner prijateľné, ba priam žiaduce. A ono keď sme už u toho žánru, viac mi na Jack Goes Home sedí kombinácia medzi thrillerom-dramou a psychom než horor. Nečakajte žiadnu Á-čkovú produkciu "pre každého", skôr B-éčkovú šialenosť, ktorá vás buď svojím zovňajškom a vnútornou rozloženosťou silno pritiahne, alebo naopak maximálne odpudí. ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Vlastne strašné klišé...No až do samotného finále som naivne veril,že to tak nebude...Každopádne táto drama o pošahanom sexuálne frustrovanom feťáčikovy s občasnými zábleskmi hororu je podľa mňa dosť pútavá zmeska.Culkin tu lezie divákovi na nervy presne tým správnym spôsobom a vo filme sa v podstate stále niečo deje...Je to otrepané téma,no dobre uchopené a zručne obkecané až do samotného konca...Pozitívne prekvapilo... 60% ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina je docela nesympatický borec, kterému se při dopravní nehodě zabije otec a on se vrací do svého rodného domu za svou matkou. Všichni se začnou chovat divně, neustávají tlak se ztrátou člověka a začínají se situace vyhrocovat. Do toho začínají vyplouvat tajemství z dětství. Typické hororové prvky s nádechem duchařiny jsou zde minimálně a spíše se jedná o psychickou destrukci hlavních aktéru. Herci své stavy hrají velmi dobře a uvěřitelně. Měl jsem problém s tím, že děj se neposouvá dopředu a opravdu to bylo jen o stavech postav. Když vše spěje k závěru, tak nakonec nedostaneme nic, co by ohromilo. Psychologická hra povedená, ale jako hororový celek méně......6/10 ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Aké hodnotenie by mal divák udeliť, keď počas snímku asi 4-5 krát zadrieme? A tak "pretiahne" samotné sledovanie filmu z pôvodných 100 minút na takmer 2 a pol hodiny, lebo sa neustále musí vracať k momentu, ktorý si v stave bdenia pamätal ako naposledy? Ja naozaj nemám dojem, že som sledoval horor. Ako thriller by tento počin v mojej hlave ešte obstál, no vložky "tamtoho" žánru si v obdobnej story predstavujem inak. Proste, toto mi až na herecký výkon lady "Insidious" hrubo nesadlo. V mojich očiach teda žiadna sláva. A vašich? - 45% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Alfou a omegou je Rory Culkin, který prakticky nesleze ze záběru. Pokud vám jeho projev nesedne, nebude se vám líbit ani film. Já s ním neměl vůbec žádný problém a jeho ne úplně vyrovnaného maníka, který se propadá do ještě hlubšího bahna, jsem si docela užil. Hrůza šla i z Lin Shaye v roli matky, která má s hlavním hrdinou poněkud problematický vztah. Mírně řečeno. Něco do sebe mělo i postupné odkrývání minulosti, jejíž odhalení mě celkem překvapilo. Horší to bylo se samotným závěrem, díky kterému vznikly v příběhu díry, které tam do té doby nebyly. To mi celkový dojem zkazilo. Ale i tak se určitě jedná o zajímavou záležitost. 65% ()

Reklama

Reklama