Reklama

Reklama

Maddyin otec se pohřešuje, takže se ho Maddy vydá hledat a doprovod jí dělá skupina kamarádů. Nikdo z nich ale netuší, že v lesích narazí na soukromou farmu, kde žijí krvežízniví ptáci... (TV Prima)

Recenze (31)

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Horor, no spíš dobrodružný film natočený za pár šupů, který nás vrací do doby, kdy na vrcholu potravního řetězce stály slepice a lidé byli jejich potrava. Jestli teda někdy taková doba existovala, v dějepise mám trochu bordel. Animace vypracované žáky 1. stupně základních škol už k filmům tohoto typu tak nějak patří. A i sranda to celkem byla (jo, možná nejsem normální, ale bavilo mě to). ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Tento pseudofilmový žáner, ktorý som nazval "tupopubertálna hororová fraška" snáď nemá konca. Takýchto podobných filmov je už asi viac než latinoamerických telenoviel a sú čím ďalej tým blbšie. Človek si síce tieto filmy pozrie, keď na to náhodou natrafí pri prepínaní, ale aj tak potom musím rozmýšľať prečo je niekto ochotný neustále pchať peniaze do takýchto filmov a čo primälo autorov sa podpísať pod toto dielo. ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Film samozřejmě dementní až hrůza, podobně jako kupříkladu jiná "perla" podobného ražení, V pařátech smrti (oba snímky ostatně krátce po sobě odvysílala stejná televize, jejíž dramaturgie je na podobných sračkách z velké části postavená). Celkovou stupiditu ještě umocnil mizerný český dabing a tragická úroveň trikových záběrů - je znát, že tenhle film byl hodně nízkorozpočtový a že nikdy ani nešel do kin. Osobně mi to ale prostě přišlo tak špatné, až je to vtipné, a celkem slušně jsem se u toho pobavil (nemluvě o tom, že na Lindsey Sporrer ve spodním prádle se dívá velmi dobře). Ten film snad ani nikdo nemohl nikdy myslet vážně, je to prostě odpočinková věc na jedno použití, která se ideálně nejlíp sleduje s nějakou tou hladinkou v krvi. Ještě teď se směju tomu, jak je ten film debilní - takže u mě vlastně dobrý. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Keth Stern je ornitolog, co se rád vydává do obtížného terénu, aby objevil něco výjimečného. To se mu skutečně povede, jenže setkání s prehistorickým ptákem jménem Titanis se mu stane osudným. A něco podobného čeká i jeho dceru Maddy, která se ho vydá s kamarády a kamarádkami (i nekamarádkou) najít. Triky samozřejmě prachmizerné, jak jinak, ale obětí je dosti. Nejlepší je blondýna Taylor, která přesně naplňuje to, co se o blonckách říká. Jen divák může hádat, zda se naplní klišé, kdy blondýna přežije, či to druhé, kdy naopak zařve. Potěšilo mě, že obří loď i vrtulník byly skutečné, naopak závěrečné scénce s dodávkou pixely hodně uškodily, ale bylo to přirozeně lacinější. Film pro vymezený okruh diváků, které dozajista pobaví. ()

Israha 

všechny recenze uživatele

Jako fajn, hrůzoptáci jsou pro ekohorror (a vlastně filmy obecně) sympaticky neokoukanými aktéry. Vzpomenu si na Cestu do pravěku, Harryhausenův Mysterious Island a pár dílu Primeval, a tím jsme jejich kariéru ve filmovém byznysu nejspíše kompletně shrnuli. Škoda, že všechno ostatní krom "záporáka" je zde složeno z totálních prefabrikátů žánrových stereotypů, kterým chybí styl, nápad a koření. Upřímně - aby nejzábavnějším (či dost možná jediným aspoň trochu zábavným) aspektem filmu byla parodicky stvárněná postava hloupé blondýny, to je sakra málo. Tenhle sériově vyráběný brak nemá duši, a obsazení béčkových pseudoikon Evigana s Easterbrook a pár docela zábavně vypointovaných killů to nemá šanci zachránit. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Vedecký názov veľkých mäsožravých vtákov z filmu je Phorusrhacos longissimus a v období kenozoika stáli na vrchole potravinového reťazca v Južnej Amerike. (beso74)

Reklama

Reklama