Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (4)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nevydarený fór od spoločnosti "Universal", ktorá zrejme hľadá spôsob, ako preprať čierne prachy. Dám Vám jednu malú radu zdarma. V USA je sirotincov plná riť, v ktorých by sa dalo natrafiť na námety mnoha funkčných hororov, preto nechápem vznik takejto bezduchej, ne-atmosferickej nudy s hmlou jak na lacných diskotékach, ktorá nedokáže naplniť ani len podpriemerné očakávania. Jedna hviezda za masku agresívnej "borovice" bez šišiek, inak čistý otras .. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Čakal som horor o nebezpečnej, démonickej, vraždiacej pestúnke, a dočkal som sa rozprávočky o dobrej víle Amálke a ďalších lesných bytostiach. Ďalší Faunov labyrint z toho ale nebude, dokonca aj pôvodný The Guardian, z ktorého tento film čerpal, je neporovnateľne lepší. Nebola to úplná tragédia, ale chabé masky a lacné spracovanie takýmto rozprávkovým hororom veľmi nesvedčia. Potom to pôsobí vyložene komicky. Digitálna hmla atmosféru nevytvorí. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „The Nanny“ trochu klame tělem, protože tohle rozhodně není film o démonické ženě, které by se děti bály, ale rodiče by ji měli za poklad. Vypadá to tak, ale nakonec je to podivný lov na pohádkové příšerky, který v konečném součtu vypadá hodně levně a nefunguje. Škoda, kdyby se šlo cestou démonické chůvy možná by „The Nanny“ fungovala líp. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama