Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sestry Denisa a Natálie si jdou po práci zaplavat. V bazénu obě najednou zkolabují. Denisa zemře a Natálii odvezou do nemocnice. Kriminalisté zjistí, že příčinou selhání byla otrava ketaminem, který měla Denisa namíchaný ve své lahvi s vodou. Obě sestry pracují ve veterinární ordinaci, kde mají ke ketaminu přístup. Kriminalisté zkoumají, zda šlo o vraždu, či nešťastnou náhodu. Denisa, manželka a matka dvou dětí, žila o víkendech bouřlivým nočním životem. Kriminalisté zvažují možnost, že ji mohl zavraždit manžel Štefan, který žárlil na její mimomanželské avantýry. Podezřelým z nechtěného zabití by mohl být i Denisin patnáctiletý syn Daniel, který byl kdysi s ketaminem zadržen. V rodině dochází ke stále silnějšímu napětí mezi Danielem a tetou Natálií. Ztráta Denisy sbližuje Natálii se Štefanem, vypadá to, že mezi vdovcem a švagrovou vzniká i něco víc. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pachatel je od začátku jasný, tedy alespoň pro diváky, kteří viděli aspoň jednu dvě jiné kriminálky, takže vlastně není o co hrát. Chvílemi jsem si říkal, že by bylo fajn, kdyby se dali třeba ke svědkům Jehovovým, byla by bžunda. Mimochodem, Špalková tady vypadá ještě - jak se to říká kulantně - nepříjemněji než kdy jindy, a to nemluvím o roli. Jinak ti dva bráchové jsou režijně dost špatně ukočírovaní. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To zas bylo rodinné psychologické drama. Já bych u ovšem stál o klasickou vraždu, kdy okruh pachatelů není od začátku více než tříčlenný a kdy se nečeká na objevení jediného detailu. Však i motiv této vraždy je již trochu ohraný. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl byl zajímavý tím, že na začátku jsem si říkal, že pachatel je jasný, uprostřed jsem pachatele začal vidět u všech ostatních včetně Prachaře, protože jsem si říkal, že by přece tak okatě na pachatele neukázali tvůrci hned na začátku ( podezíral jsem scénáristu z promyšleného odvedení pozornosti diváka ) a nakonec se ukázalo, že ten pachatel je ten, co se hned v prvním záběru tvářil jako pachatel. A jako zlatá tečka bylo zatčení na hřbitově, kam utekl malý chlapec, kterého před deseti minutami vyšli z kanceláře hledat Prachařovi specialisté a pachatel ho chce zamordovat, ale v tom mu náhle zabrání Zuzanka Kajnarová, která pachateli drží zbraň u hlavy. Dvě hvězdy ze tří dávám za opravdu oscarový výkon Špalkové. ()

Reklama

Reklama