Reklama

Reklama

Králíček Petr bere do zaječích

  • USA Peter Rabbit 2: The Runaway (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu Králíček Petr bere do zaječích se vrací roztomilý a všemi oblíbený králičí lump Petr. Bea, Thomas a králíci jsou teď něco jako rodina. Ale ať se Petr snaží sebevíc, stále má reputaci nenapravitelného rošťáka. A tak králíček Petr vezme do zaječích do světa, kde mu jeho lumpárny nikdo nevyčítá. Když se však jeho rodina rozhodne dát všechno v sázku, aby ho ve světě našla, musí se Petr rozhodnout, jaký králíček chce vlastně být. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (61)

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Druhé filmové dobrodružství králíčka Petra za svým předchůdcem lehce zaostává, přesto se ale podařilo zachovat "tvář" prvního filmu. O vtipné interakce mezi postavami není nouze a děj slušně odsýpá... Možná tedy až moc, protože finále je až nezdravě uspěchané a působí dost zhuštěným či sestřihovým dojmem. Jinak ale slušná zábava pro celou rodinu. PS: Nigel Basil-Jones je super. :-) 60% ()

berny2468 

všechny recenze uživatele

Jednotka Králíčka Petra byla fajn komedií pro děti, kdy se pobavili i dospělí. Byla vtipná, nápaditá a rychle utekla. Dvojka už není tak dobrá jako jednotka. Horší je především příběh, který je hodně úsměvný. Ale Králíčkovi se musí nechat, že je stále vtipný a že snímek dokáže řádně utáhnout. Problémem je zvětšený prostor pro lidi Gleesona a Byrneovou. Ti ač se snaží být vtipnými, tak je to spíše trapné. Všechny lidské postavy jsou strašně jednotvárné a nezajímavé. Naštěstí to králíci dokážou utáhnout. Heist část a samotný neskutečně přepálený ale o to víc vtipný závěr jsou toho jasnými důkazy. Je škoda, že se celkově snímek nevydal více touhle cestou, protože je to mnohem zajímavější než úvodní část. Ale i tak oproti předchozímu dílu stále na míle horší. Ale moc se nelze divit. Jednotka byla vcelku uzavřenými příběhem, který nemá už moc co nabídnout. A to se ve dvojce prokázalo. Ale na druhou stranu nemůžu říct, že bych se úplně nudil. Králíček Petr bere do zaječích ve výsledku příjemně pobavil a i utekl. I když slabších míst tu taky pár bylo... 55%. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Jednička měla kouzlo, dvojka ho nemá, ale vůbec to nevadí, bavil jsem se i tak. Jednička byla vtipnější, ale co se dvojky týče, čekal jsem mnohem větší průšvih. Herecky je to prostě sympatické a děj nikterak nenudí, stopáž je tak akorát a občas se objeví i nějaký ten sympatický nápad. Klasika jako Paddington z Petra sice nebude, ale i tohle je velmi příjemná, ryze anglická oddechovka, která nikterak neurazí. Nicméně tahle dvojka byla sázka na jistotu možná až moc, což je škoda. 70%. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem se bavil o poznání méně než u příjemnýho prvního filmu. Všechno je tam jak by mělo být, ale to překvapení už chybí. Scénář je o poznání slabší a film na to hodně doplácí, stejně tak na často nefunkční humor. Zvířátka jsou pořád fajn, jelen skvělý, ale až nepříjemně často jsem se díval na hodinky. I když má pokračování nějakých 90 minut, většinou jsem se nudil. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednička byla fajn rodinná blbina ala Paddington a příjemně překvapila.Dvojka je podobná,ale stejně jako skoro všechny druhé díly se snaží být větší a rozmáchlejší a nesluší jí to.Čert vem předvídatelnost,ale bohužel všechny ty "velké" věci přišly na úkor zábavnosti a to je u rodinného a spíš dětského filmu celkem problém.I když je celkem pravděpodobné,že děti se budou bavit i tak...60% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu se objevují odkazy na knihy Beatrix Potter. Příkladem je 34. minuta filmu, kdy se po útěku objeví dodávka s nápisem „The Tailor Of Gloucester“, což je název knihy Beatrix Potter. (BMW12)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Související novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (více)

Sony vše odsouvá na rok 2021

Sony vše odsouvá na rok 2021

31.03.2020

Ačkoliv se americký prezident nechal slyšet, že by rád měl koronavirus za sebou už do Velikonoc, realita se zatím zdá být poněkud jiná, a ve studiu Sony si to uvědomili v podstatě jako první. Místo… (více)

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

12.03.2020

Jen týden před premiérou se rozhodlo studio Paramount Pictures pro jistotu posunout snímek Tiché místo 2 na pozdější datum. Oznámil to samotný herec, producent a režisér John Krasinski na svém… (více)

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

10.03.2020

Na základě rozhodnutí Bezpečnostní rady státu o zrušení veškerých hromadných akcí s účastí nad 100 lidí se společnost BIOSCOP rozhodla dočasně zrušit premiéru filmu 3Bobule, která byla v plánu už… (více)

Reklama

Reklama