Reklama

Reklama

VOD (1)

Christine žije se svou matkou, partnera nemá a je tajně zamilovaná do svého kolegy George. Dozví se, že majitel stanice chce někoho z týmu přeložit do prestižnější stanice v Baltimoru. Začne odposlouchávat policejní vysílačku, aby byla první u policejních zásahů, ale šéfovi Michaelovi se její příspěvky pořád nelíbí. Christine po jedné kritice ztratí nervy a s Michaelem se přede všemi ošklivě pohádá. Rozjíždí se jí deprese a bere si na týden volno. Michael ji kupodivu nevyhodí a kolega George ji pozve na večeři. Svěří se jí, že měl také problémy a pomohla mu transakční analýza, a zavede Christinu na setkání podpůrné skupiny. Christina zajde za majitelem stanice a prosí ho, aby ji poslal do Baltimoru s Georgem, že spolu tvoří skvělý tým. Dozví se ale, že si George vybral sporťačku Andreu. To ji úplně zdrtí. Christine si vyžádá, aby směla číst zprávy v přímém přenosu, protože má velkou senzaci... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (46)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Rebecca Hall hraje výborně, ale limituje jí jak scénář, tak režie. Tlak ze strany nadřízených a další okolnosti, které vedly Christine Chubbuck ke konečnému rozhodnutí, jsou tady pro potřeby filmu podány naprosto nedostatečně a z mého pohledu divákovi brání jejímu činu porozumět. Nepřidává tomu ani zbytečně dlouhá stopáž a příliš nepomáhají ani vedlejší postavy. Zklamání. 35% ()

holistix 

všechny recenze uživatele

Byť mě bulvárnost celé věci spíš odpuzuje, předem jsem to nevěděl, takže sledoval byv nezatížen, měl bych výhrady snad už jen k určité schematičnosti, respektive pocitu perfektně fungujícího scénáře, který mě zpravidla silně irituje. Nicméně způsob jejího šílenství mi připadá podmanivý a nějak vnitřně blízký. (Fakt, že Borderline films zpracovávají Borderline personality disorder se mi zdá tak nějak přirozeně logický.) Je tam taková nepatrná nuance, kdy už jí to najíždí, ale přitom to má pořád pod kontrolou. To je právě ta hranice, na které to lavíruje. Vryvné! ()

Reklama

mira.l 

všechny recenze uživatele

Další ze skvělých rolí Rebeccy Hall v poměrně neznámém a poněkud podceněném snímku. Já hodně pečlivě sleduju její mimku a tak jsem si naplno vychutnal každý její pohled, gesto, to vše vyjadřoval tu beznaděj, jakousi "ztracenost" ve světě kolem sebe, která ji dovedla k tomu, k čemu ji dovedla. Za ten výkon Rebeccy by si to snad zaloužilo i plný počet... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Zaujímavo a veľmi civilne natočená životopisná dráma o jednej reportérke, ktorá radšej všetko vzdala ako sa ďalej potĺkať jej deprimujúcim a ambíciami nenaplneným životom. Ťažko povedať, či chcela niečo zmeniť, alebo len uniknúť. V každom prípade sa jej smrťou nič nezmenilo, ba nie, zmenila sa jedna vec. Po jej smrti sa dostala do povedomia miliónov ľudí. Len škoda, že to nedosiahla za života. Netvrdím, našlo by sa tu pár slabších, nudnejších miest, kde sa scénky zbytočne ťahali, ale celkové vyznenie nie je vôbec zlé. A dramatickou čerešničkou na torte bolo samozrejme to dychberúce finále. Rebecca Hall to zahrala fantasticky. 80/100 ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Věrohodná a citlivá studie disharmonické osobnosti, která v sobě nese i něco podobenství o moderním člověku. Nedokážu posoudit, do jaké míry je snímek psychologicky a faktograficky věrný skutečným událostem, s ohledem na popisovanou tra gédii však v sobě nezapře záměr autorů zachovat si cit a důstojnost. 78% ⭐️⭐️⭐️⭐️ ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama