Reklama

Reklama

Obsahy(1)

David zazáří u operace pacienta, který měl probodnutý hrot srdce. Profesor Horký, který se na urgent přijel podívat v rámci exkurze se studenty, Davidovi nabízí práci v Praze. Mery to rozhořčí, má dojem, že celou situaci naplánovala Nina, aby Davida přetáhla do Prahy. Saša s Filipem hledají příležitost pošpinit Bojana. Bára není ve své kůži, stačilo jen málo a kvůli chybě, které se dopustila, mohl zemřít pacient přímo na sále. A Rasputin dostává případ dělníka, který se na stavbě nabodl na drát. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice jsem deklarovala, že se už nebudu dívat, ale nakonec jsem se rozhodla, že dílům vysílaným do prázdnin a dovolených ještě dám šanci. Ovšem, kdybych zůstala u svého původního rozhodnutí a tento díl vynechala, vůbec nic by se nestalo... Nezaujaly mě nijak ani případy ani osudy hlavních postav. Dokonce i linie s Viktorem a Deniskou, která za přítomnosti Růženky byla celkem zajímavá, mi nyní připadá už jen uměle natahovaná. Chyběl mi Maty, chyběla mi doktorka Vlčková, ještě že tam byl aspoň Rasputin a že se David začíná vyrovnávat se svými obtížemi. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší terno dnešního dílu je, že primář chtěl koupit předražený přístroj ... tak jo no a ostatní motivy se opakují,takykapku bída. A ani závěrěčněj song mi nezvedl náladu, že bych si ho broukal. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama