Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po jedenácti letech se Lauře vrátí její ztracený syn Mitchell. Nebyl den, aby ho nehledala. Je zaslepená štěstím, a tak si nevšímá toho, že chlapec terorizuje její další dvě děti a že se jeho návrat stává noční můrou pro celou rodinu... Laura Harrisová porodila krásná dvojčata Summer a Mitchella a byla se svým manželem Gregem velmi šťastná. Jednoho dne se však Mitchell ztratil. Už je to jedenáct let a Laura se ho snaží každý den najít. Vytvoří Mitchellovu nadaci a pracuje s lidmi, kterým se ztratilo dítě. Laura má Summer i mladšího syna Jonathana velmi ráda, ale je posedlá hledáním Mitchella. S Gregem se rozvádějí, protože jeho přítelkyně Amanda je těhotná... Jednoho dne se za ní v kanceláři zastaví chlapec a tvrdí, že je Mitchell. Laura si je jako jediná z rodiny jistá, že je chlapec jejím synem. Greg ho vezme na testy otcovství, kde Mitchell odebere vzorek krve a slin z krku svého malého bratra Jonathana, aby byl test DNA pozitivní. Od té doby začne Mitchell malému Jonathanovi ubližovat. Jednou chce dokonce osahávat svou sestru Summer. Obě děti však mlčí, protože z něho mají strach. Mitchell v noci ve tmě zmlátí Lauřina přítele Kyla... Když Laura najde modřinu na Jonathanově ruce, přizná, že mu Mitchell odebral krev. Laura je naštvaná na Mitchella, ale stále zaslepená svou láskou k němu. Když Amanda zjistí, že Mitchell fyzicky ubližuje Jonathanovi, hodlá to říct oběma rodičům. Mitchell je agresivní, shodí těhotnou Amandu na zem a pak unese Jonathana. Vezme ho k řece a sváže ho. V okamžiku, kdy přijede Laura, tak s ním skočí do řeky. Lauře se podaří Jonathana zachránit, ale Mitchell zmizí. Laura konečně prozře a chce na ztraceného syna zapomenout. (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

Martin29 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller neobsahující ani jedno překvapení za to obsahující nejméně 5 zatmívaček, které se objeví vždy, když to má zajímavý náběh (tento styl nechápu to bylo in tak v roce 2000 a ne v roce 2015) . Ženě se ztratí kluk po 11 letech k ní někdo dojde, že je její syn. Samozřejmě není a je to jakýsi magor co žil kdesi jako bezdomovec a evidentně mu šplouchá na maják. Jeho otec má pochyby jeho bratr taky jeho sestra též nikdo jim nevěří jen matka si pořád mele svoji. 40 procent přečtěte si tady synopsi a máte celý film. ()

iN 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn filmek, s tím, že konec (a vlastně celý návrat Mitchella) je nejednoznačný - byl to opravdu ztracený syn (s tím, že se mu kvůli otřesným zážitkům pomíchaly vzpomínky a fakt si ani on sám sebou nebyl jistý... a záviděl Jonathanovi jeho děství), anebo to byl jen nějaký vyšinutý bezdomovec, který toho chtěl využít ve vlastní prospěch? ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak když to zkusím trochu trapným vtípkem, ztracený kluk se měl na hodinu a půl stát ze mě a měl jsem se televizi ztratit co nejdál... Naprostej obyčej, typickej pro nudící se maminy při háčkování :D Bohužel jsem byl součástí toho pokoje ve kterým toto vše probíhalo :D 30% ()

capitanflash 

všechny recenze uživatele

Ne úplně hloupý námět (nicméně nijak originální), ze kterého šlo i s evidentně nízkým rozpočtem vytřískat mnohem víc. Nejhorší na filmu je jako naprosto nelogické a těžko uvěřitelné chování postav. Těžko hledat nějaká výraznější pozitiva,i po technické stránce se jedná o průměrný televizní film. Dávám 2* za to, že u filmu jsem se vlastně nenudil a konec poměrně ušel. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten film má vážné téma, ale ono je to celkově podané tak blbě, že už v podstatě po čtvrt hodině víte, jak vlastně celý film dopadne. Pak se víc soustředíte na postavy, protože doufáte v nějaký dobrý výkon, ale nakonec jen dostanete pocit, že jsou všichni neskutečně otravní a že to jejich počínání je labilní. Tohle mi opravdu vadilo. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama