Reklama

Reklama

Česko Slovensko má talent 7

(pořad)
  • Slovensko Česko Slovensko má talent 7

Obsahy(1)

Vstupte do magického světa neuvěřitelných talentů s novou moderátorskou dvojicí Luisou Garajovou Schramekovou a Davidem Gránským. Nechejte se zasáhnout tou největší show plnou kouzel a úžasné zábavy v hlavní roli s naší fantastickou porotou v čele s Jarem Slávikem, Martou Jandovou, Jakubem Prachařem a Dianou Mórovou. (TV Prima)

Recenze (29)

Roxeet 

všechny recenze uživatele

Jako chápu, že tyhle soutěže asi nejsou úplně levný na provoz, ale aby ti nejlépe vybraní talenti účinkovali v SEMIFINÁLE před prázdným publikem, kdy jim po vystoupení tleskala jen dvojice moderátorů a hodnotila je porota přes Skype a speciálně Jandová, které se navíc ani nechtělo utrácet za webku a koupila nějakýho chcípáka z Tesca za stovku, to už je hodně velká přehlídka amatérismu od jedné největší televizní stanice u nás v Česku. Pecka, vážená Primo, takhle si do*ebat celkem zábavný formát, to se na to radši příště vykašli a pokud ne, tak do toho vlož prachy a ne do takových číčovin typu Štiky, Soudkyně Barbara a další...:) ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Skončili sa letné prázdniny a tak je najvyšší čas zaradiť do programovej štruktúry overený formát, na ktorý ešte nevypršala licencia. Preto nám chce slovenská komerčná televízia JOJ už po siedmy raz nakukať, že "Česko Slovensko má talent 7". Kde skončili víťazi z minulých ročníkov? Ani pes po nich neštekne. Tento krát bude objavovať zázračné talenty nechutné quarteto niktošov: slávny gay-porno herec Roman Gregor (Jaroslav Slávik), odjebek Jakub Prachař, vrcholne nesympatická hlupaňa Diana Mórová a afektovanú speváčka Lucii Bílou nahradila mizerná speváčka Marta Jandová. Odpad! ()

Reklama

denbrough 

všechny recenze uživatele

Obcas zajimava vystoupeni, nekdy dokonce vyjimecna. Porota ma stridave lepsi a slabsi chvilky.. ale co ten porad posledni sezony nejvic "zabiji", je koncept vyrazovacich boju. Tento rok dopadlo semifinale NAPROSTO katastrofalne. Se sentimentem vzpominam na semifinale prvnich rad, kdy byly napr. 2 semifinale po deseti vystoupenich, a z toho 3 ucinkujici postoupili na zaklade hlasu divaku do finale. Letos to byla opravdu jedna hnusna "bramboracka".. :-( ()

dan4815 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že tuto sérii nešlo dokoukat. Pokud člověk netrpí nějakou mírnou až těžší demencí, pak je schopen přepnout na něco jiného... jinak tiše trpí. Ale věřím, existují lidé s různými fetiši. Za prvé, Gránský a Garajová jako moderátoři selhali, něco tak nevtipného a debilního jsem ještě v moderátorské pozici neviděl. Jestli jim ještě někdy přijde nabídka na moderování, což bych se hodně divil, tak by se na to měli rozhodně vysrat. Co se týče celého pořadu, bohužel mi přišel už příliš umělý - snažil se tlačit na city, každý talent musel mít těžký životní příběh plné rakoviny, drog a válek ve Vietnamu. A porota? Ta z toho udělala největší frašku, náhodně, po americkém stylu, obdivuje a tleská něčemu, čemu se tleskat snad ani nedá. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vážně? Pořád tolik talentů? Nee. Každé dítě, ač předvede cokoliv, prakticky automaticky postupuje, kdokoliv se „silným“ příběhem á la umřel mi otec/teta/činčila zrovna tak. Je talentem, když někdo umí perfektně hrát na housle nebo jiný žonglovat s motorovými pilami? Kdo posoudí, co je talent a co obyčejná píle? Snesitelný formát je dávno pryč, neustále natahujeme vše, co se ještě krapet natáhnout dá, porota nepřirozeně huláká a permanentně stoupá. Pár minut slávy prostě zřejmě v téhle zemi potřebuje snad úplně každý. Jakub Prachař pořád (docela) fajn. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (13)

  • Kelly, která se dostala do finále, je první kouzelnice v historii talentu. (Duoscop)

Reklama

Reklama