Reklama

Reklama

Haikjú!! - Season 2

(série)
Trailer
Animovaný / Komedie / Sportovní
Japonsko, (2015–2016), 10 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Haruiči Furudate (komiks)

Kamera:

Jumiko Nakata

Hrají:

Hiroši Kamija, Júki Kadži, Nobuhiko Okamoto, Sumire Morohoši, Šinnosuke Tačibana, Daisuke Namikawa, Šin'ičiró Miki, Kazunari Tanaka, Kóki Učijama (více)
(další profese)

Epizody(25)

Obsahy(1)

Hinata a jeho spoluhráči z volejbalového týmu se již zotavili z porážky, kterou zaznamenali na posledním turnaji. Ukázalo se, že tým má obrovský potenciál, ale chybí mu zkušenosti, a že tedy mají hráči před sebou stále ještě pořádný kus cesty k pomyslnému vrcholu. Naštěstí se objevuje příležitost zúčastnit se soustředění několika středních škol a zahrát si tedy pár přátelských utkání proti opravdu silným soupeřům. Aby toho nebylo málo, tak se Hinata a Kageyama setkávají s novým soupeřem, který vypadá ještě silněji, než škola, s kterou na minulém turnaji prohráli... (Jeoffrey)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Starletka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, ano, ANOOO! Nejen nejlepší sportovní anime, ale obecně jedno z nejlepších anime současnosti je zpět! A to v plné parádě. Opět boží postavy (jak staré tak nové), humor, napětí, drama, EMOCE, skvělá animace a soundtrack, pěkné openingy, přímo dokonalý první ending ... no prostě všechno jako u série první a víc. Pro mě je tak i druhé Haikyuu!! opět jednoznačně nejlepším kouskem roku. Zcela zaslouženě 10/10 a nemůžu se dočkat na podzim! ()

Flatron 

všechny recenze uživatele

Ešte o niečo lepšie ako 1. séria. Túto 2. sériu som za necelé dva dni dopozeral a pocit, že sa naozaj jedná o najlepšie športové anime je stále silnejší. Haikyuu ťaží predovšetkým z charakterov jednotlivých postáv, či sa už jedná o chalanov z Kurosuna, alebo aj protihráčov. Dej má rýchly spád a prvá polovica anime je absolútnou ukážkou bezchybnosti. 5*. ()

Reklama

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostá petarda! Všechno dobré, co bylo v první sérii, tak bylo navázáno dál a kde se mohlo přitlačit, tak se přitlačilo a to doslova drsně. Uvítal jsem vydýchání z konce první části, vidíme pokračující trénink hochů z Karasuna, kde jm nové taktiky úplně nejdou, ale cvičení dělá mistra a hlavně tmelí partu. Postavy jsou jednoduše náramně vykreslené, každá je jiná, disponující kladnými i zápornými stránkami a nejde než jen kvitovat snahu zdokonalování jinak nedokonalých bytostí, ale vše v stále lidských mezích. A pak to přijde: Závěr. Poslední zápas je neuvěřitelně elektrizující, plný emocí, různorodosti taktických variant a zkouškou psychických vlastností všech postav. Všech. Finální charismatický geniální nahrávač je totiž pro mě nejoblíbenější postava celé druhé série a o to víc se klaním Haikyu!! jak promakaným anime je (protože, ruku na srdce, neviděl jsem dlouho takový důraz kladen na vykreslení soupeřů). Klobouček. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

První dojem: Po dvou episodách musím uznat, že rychlost volejbalového míče nijak neklesla, naopak, přibrala na obrátkách a představila nám skvělou novou postavu totálně se hodící do týmu. A nejkrásnější holka z celé série konečně také otevřela pusu :-) (nemyšleno obrazně, ani tím nechci říct nic jiného, perverzáci... :-)) Na této sérii je vidět, že ji někdo opravdu promyslel, nejsou tu hloupá klišé, žádní klasičtí hrdinové, žádná individuální síla či deus ex machina efekt, bavíte se stejně jako u série první = hodně, když pak přijde na hru, srdce máte rozpumpované, jako to vlastně dopadne, prostě anime se vším všudy. Prozatím krásných 85% ()

Tezuka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Haikyu wa saiko!! Marně hledám přívlastek, kterým by se dala popsat dokonalost tohohle anime, ale to se zkrátka slovy nedá popsat. Dokážou to sdělit jedině vlastní smysly a prožitky, které mi totálně braly dech. Parádně se na to kouká, protože atmosféra je vždy pro diváka silně emočně nastavena. Kromě toho je seriál protkán enormní pavučinou humoru, protože vzájemná interakce takových rozdílných charakterů k tomu úplně vybízí a autoři toho dokáží využít na maximum. Zápas proti Aobě Johsei zabral prakticky celých 5 epizod, takže si to divák mohl vychutnat celé bod od bodu a to je prostě nervydrásající. Jsem vděčný, že jsem tohle za živa mohl vidět a vzhůru do 3. série, která je zatím poslední. Doufám, že se kluci přes Shiratorizawu dostanou a bude další série už celonárodní. Vzhůru Karasuno! Vzhůru Miyagi-ken! ()

Galerie (1 147)

Reklama

Reklama