Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

DonChobotsky 

všechny recenze uživatele

Prvních pět nebo sedm dílů bylo opravdu skvostných. Neotřelá témata a seznamování se s režimem v autobazaru nemělo chybu. Bohužel už po desátém díle, je to furt stejné dokola. Demence mechanika Bódi už mi nepřišla vtipná a už po prvních dvou minutách bylo jasné, jak to celé dopadne. Nejdůležitější věc u těchto seriálu je podle mě včasné ukončení, aby z toho nevznikaly věci typu Ulice nebo Ordinace v růžové zahradě. ()

StrixCZ 

všechny recenze uživatele

Pro mě zatím asi nejslabší setkání s režijním počinem Jana Prušinovského (snad s výjimkou stejně nudné Čtvrté hvězdy). Jeho tvorba je typická balancováním mezi věrným vykreslením reality a karikaturou, vtipem a trapností, autentickým jazykem a vulgaritou - a když se tyto prvky podaří vyvážit, je to super. Bohužel Monte Karlo pro mě jde ve všech zmíněných "disciplínách" příliš často za hranu. Vydržel jsem pár dílů, než jsem to definitivně vzdal. ()

Reklama

ondrula 

všechny recenze uživatele

Pro mě největší zjevení za poslední půlrok. Neobyčejně vtipná groteska, výborně vybraní herci (kdo by to byl řekl do Leoše Nohy?), hlavní role snad šitá na tělo přímo proslulému sprosťákovi Čtvrtníčkovi. Jaroslav Plesl je taky výborný. Některé dialogy jsou neobyčejně vtipné. Je znát rukopis neobyčejně talentovaného Prušinovského. ()

GTS_PUNK 

všechny recenze uživatele

"Co to je za zvěrstvo? "To je zaměstnanec." "Fuj, to je hnus." Petr Čtvrtníček sa na točenie krátkometrážnej satiry priam narodil, čo v Monte Karle iba potvrdzuje. Diváka web seriál zavedie do prostredia pofidérneho českého autobazáru, kde sa kšeftuje so všetkým, na čo príde. Prepisujú sa papiere od áut, odrbáva sa s cenou a majiteľ Karel Čižek, má čo robiť, aby celý tento biznis utiahol ako sa len dá. Na stream.cz, rovnako ako aj na Autobazar Monte Karlo som narazil úplne náhodou, no všetkých 12 dielov prvej série som si pozrel za jedno poobedie, a bol som milo prekvapený. Originálny nápad, krátka metráž, vtip. Teraz to už len chce druhú sériu. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby to nebylo k pláči, bylo by to k smíchu. Myslím realitu. Naštěstí Monte Karlo k smíchu je dost a může za to hlavně ústřední trojice. Zatímco v Gynekologii Čtvrtníček nebyl nic moc, tohle je obor jemu přímo na míru šitý. A že on umí všechny ty šmejdy skvěle napodobovat! Pokud chcete trochu proniknout do praktik autobazarů, kde je každé auto nebourané, po nekuřákovi , prvním majiteli se serviskou a původem v ČR ( a samozřejmě s minimem navrtěných kiláků na tacháči), neváhejte! :-) Autobaza Monte Carlo právě otevírá a nabízí jen samé skvělé kousky... * * * * ()

Galerie (6)

Zajímavosti (22)

  • V čase 8:12 je v odraze kapoty auta jasně vidět spodní polovina těla kameramana v zelených kraťasech. (rakovnik)
  • Pro úvodní znělku 1. série byla vybrána píseň „Da Da Da“ od německé skupiny Trio. (SONY_)
  • Když Číňan (Leoš Noha) přijíždí a odjíždí, tak při tom hraje „Eins, Zwei, Polizei“ od Mo-Do. (SONY_)

Reklama

Reklama