Reklama

Reklama

Skorosestry

  • Francie Demi-sœurs (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Nebyl žádný důvod k tomu, aby se jejich cesty zkřížily... Až do dne, kdy po smrti jejich biologického otce, kterého nikdy nepoznaly, společně zdědí překrásný byt v Paříži. Lauren, rozkošná 29 letá žena se snaží proniknout do módního prostředí. 28 letá, trochu mentálně strohá Olivia, je posedlá dvěma myšlenkami: zachránit cukrářství svých rodičů a najít ideálního manžela. 26 letá Salma, horkokrevná profesorka dějepisu, žije stále u své matky na předměstí Paříže. Pro tyto tři sestry, které nemají nic společného, bude společné bydlení poněkud výbušné... (Mirius FD)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (22)

malylada 

všechny recenze uživatele

Uhozená komedie, která od začátku až do konce ničím nepřekvapí. Určitě se dalo vytěžít mnohem více vtipnějších situací mezí třemi rsestrami a přišlo mi, že tvůrci tápou ve tmě. Povedenějších momentů je méně, než jsem čekal a jako v tvářící se serioznější francozké komedii bylo nudných a přepálených momentů až moc.......4/10 ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

A není to málo, Antone Pavloviči? Není. Ulítlé, ztřeštěné, občas trapné, hezky nasnímané, fajn. Nejvíc mi ale z filmu utkvěla ona do nebe volající nespravedlnost jevu, nazývaném a zde hojně předváděném: „vstala a šla“. V tomto ohledu je nejvíc nesnesitelná krásná Alice David, o jejímž továrním nastavení si většina z nás může nechat jen zdát. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Svojská (Francúzka) „komédia“, keď sa to dá takto nazvať. Tri rôzne charaktery a ani jedna nedokáže dostatočne podržať film. (Len) Krásne slečny k takej „komédii“ nestačia. Je k tomu potrebný aj mierne údernejší scenár (a samozrejme a j scény). Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

HDeer 

všechny recenze uživatele

Súčasná sociálna dráma vo Francúzsku. Zápletka preplnená 'first world problems'', absurdnými podprahovými správami o integrácii arabskej menšiny a prvoplánovej sexuality (nečudo, že Francúzi majú momentálne pôrodnosť 2 deti na každú jednu ženu). Podobne pôsobí aj humor, ktorý sa zväčša pohybuje iba na rovine telesných vtipov, vďaka čomu prinesie len máločo, čo by stálo za smiech. Celkovo mi chýbala možnosť charaktery dôkladne spoznať, kde by som s nimi potenciálne mohol začať viac sympatizovať. Naopak, akonáhle v druhej polovici nastane zaujímavý zvrat, ktorý filmárov vovádza do poriadnej rozprávačskej výhody, film sa neuspokojivo zauzlí, a napokon vedie k otvorenému záveru. Verím, že skúsenejší režiséri by dali snímke omnoho viac čara. Takto to domácej kinematografii nesiaha ani len po členky. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Potkají se v jednom luxusním pařížském bytě židovka, arabka a čistokrevná francouzka ... to není vtip, ale námět komedie o třech nevlastních sestrách, kterým jejich otec odkáže byt v šestém pařížském obvodu a musí o něj soupeřit s biologickou rodinou. Je to takové svěží, má to spád, hezky se na to kouká, dialogy otevřené ( občas se sice tlačí moc na fekální pubertální humor ), jenže podtrženo sečteno výsledek je jaksi slabší tři hvězdy bez humoru, bez nějakého lepšího vyvrcholení a s rádoby sociálními a politickými konflikty ( židovka je většinu času za mrchu ). ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama