Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se Arkadij (Ray Stevenson), bývalý vůdce revoluce v ruské Sukovii, dozví, že se jeho zrádný bratr Dimitrij (Pierce Brosnan) nachází v ochozech stadionu, na kterém právě probíhá evropské semifinále mezi týmy West Ham United a Dynamo FCC, společně se svými kumpány londýnský stadion Boleyn Ground násilně obsadí. Mezi diváky je i americký válečný veterán Mike Knox (Dave Bautista) se svou neteří Danni (Lara Peake). Když se oba do spiknutí nešťastnou náhodou zapletou, Mike musí zneškodnit Arkadije a jeho těžce vyzbrojený tým. Dokáže to dřív, než se Arkadij dostane k Dimitriji? Osud 35 000 diváků na stadionu – a mnohem většího množství lidí v Rusku – závisí jen na něm. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (112)

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Final Score je rekapitulácia dejov minulých a písanie si súperov na ruku je túžbou stopnúť film a povedať mladším o existencii Johna. Nemotorný Bautista nedokáže utiahnuť film a znova zvíťazila túžba režiséra uprednostniť muskulatúrneho hrdinu. Pohnútky k ochrane „rodiny“ sú zase v rovine diskutabilných. Východ ako vždy dodáva zlých, ktorých pohnútky sú ale oveľa lepšie a šialenejšie, plán dobrý. Len keby opäť nevsádzal na chodiaci steroidový stroj s akože šibnutou ženskou. Triafať sa nevie nikto, kontaktné súboje majú dobú tuhosť a dravosť, len sú nemotorné. Dodá sa vám taktiež miestny truľko a hodiny priemernej zábavy môžu napredovať. Je ale dobré, že snímok nechce veľa trikov, a zaobstará vám pocit návratu do minulých poctivých rokov. T7m u mňa nespadol na samotné klišoidné dno a poskytol nenútenú, i keď bezvýnimočnú zábavu. (videné 04.07.2019, BDrip) ()

Strandmon 

všechny recenze uživatele

V kategorii levných béčkových filmů nadprůměrná věc. Námět už samozřejmě otřepaný, ale mám tento druh příběhu rád a nedělá mi problém vidět ho ve více podáních, navíc některé scény mě příjemně překvapily. Vyzdvihl bych herce, protože jak záporáci (konečně žádní nazdárkové), tak hlavní hrdinové hráli dobře a je to samozřejmě jeden z aspektů, proč se na to dobře dívá. Ano, film je naivní a i když se to v nějakých scénách nedá, je lepší trochu přimhouřit očko, vypnout a užít si tohle kvalitní béčko. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď sa v prvej scéne objavil Bautista, vedel som, že je zle. Tento odfarbený Hulk nevie hrať ani behať, hlavne to druhé je pre akčňák kľúčové. Navyše pri svojom bezduchom pohľade drží zbraň jak smradľavú ponožku. No a potom tu máme štadión West Hamu a vraj elektrizujúcu atmosféru. Na West Hame je taká atmosféra len raz za rok, aj to len v zápase, keď sa im zase podarí v poslednom kole zachrániť ligu. No a aby sa zachovala pravá anglická kultúra, strčili tam aj pakoša. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že díky tomuhle a filmu Mrakodrap ještě akční žánr žije. V době kdy do kin valí různé nereálné sračky jako Mission Impossible 50 a Rychle a zběsile 30 je tohle jako zázrak. Poctivě dělaný akční film , který sice body za originalitu nezíská, ale účel splní. Plusové body za jednu vtipnou scénu (alláh akbar). Lepších 60 procent. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nenáročné akční béčko, které splňuje všechno, co od něj člověk šeká. Rvačky, střílečky, jedna správně přepálená motohnička a samozřejmě velké bum. Humorný prvek tu zastupuje Faisal z pořadatelské služby a ten mi sem sedl. Ačkoliv v podobných případech na herce příliš nežehrám, tak tady udělám výjimku, protože Bautista je nesympatická opice a jeho postava navíc nemá ráda fotbal. Celkový dojem mi dost pokazil. 50% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • V úvodu filmu jsou použity záběry z filmu Bunkr smrti (2008), kde je vyobrazen šéf teroristů (Ray Stevenson) jako bojovník revoluce v Rusku. (SsgtJira)
  • Natáčanie prebiehalo ešte v roku 2016 na štadióne Boleyn Ground, bývalom štadióne týmu West Ham United. Počas premiéry filmu už štadión neexistoval, pretože bol medzi rokmi 2016-2017 zdemolovaný. (Ubi123)
  • Vo filme je zápas West Hamu proti fiktívnemu tímu Dynama označovaný ako posledný zápas na štadióne Boleyn Ground. V skutočnosti bol posledným zápasom West Hamu na tomto štadióne 10. mája 2016 ligový súboj proti Manchesteru United, ktorý londýnsky celok vyhral pomerom 3:2. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama