Reklama

Reklama

Doktor Martin: Záhada v Beskydech

  • Slovensko Doktor Martin: Záhada v Beskydách (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběhy populárního doktora Martina s tváří Miroslava Donutila vyvrcholí úplně novým a tím největším případem jeho kariéry v celovečerním filmu v kinech. Svérázný doktor Martin bude řešit dosud nepoznané záhady osobního života i jednu detektivní otázku. Musí totiž zvládnout postarat se jeden den o malé dítě a současně s tím musí přijít na kloub záhadě, jejíž stopy vedou hluboko do historie až do doby první republiky. O dávném tajemství beskydských lesů dnes už ví jen málokdo a na povrch se dostane teprve nálezem podivuhodně malé kostry. To samo o sobě vnese do městečka v horách rozruch, ještě větší pozdvižení ale vyvolá představa, že do řešení se vrhnul strážmistr Topinka a doktor Martin, který si připravil nejedno překvapení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

bourec 

všechny recenze uživatele

Na dvě série Doktora Martina sem nekoukal,a ani sem neměl nikdy v úmyslu,navíc většinou tyhle předělaný úspěšný seriály mě nechávaj ledové klidnym.U celovečerního filmu sem ale udělal vyjímku.Běželo to v kinech,šla na to jen kritika,a vlastně se to poměrně brzo dostalo na televizní obrazovku.Přiznám se,že sem to i přes děsnou kvalitu dokoukal do konce.A jestli někdo chtěl za tejden sledovat Topinku v jeho vlastnim seriálu,tak ho tohle muselo vyléčit.Je to totiž hrozně idiotská postava.A film.Hovadina se spoustou až parodickejch,ale trapnejch scén,která padá opravdu hodně do černý barvy,a jen moje shovívavost tomu nepošle odpad.10%. ()

Kamas 

všechny recenze uživatele

Nepřišlo mi to podobné se seriálem Doktor Martin, spíš Byl jednou jeden polda. Jednu hvězdu dávám za normální Jitku Čvančarovou a doktora Martina. Ale prostoru dostali pramálo. Příběh byl slaboučký, humor násilný, hlavní postava slaboduchého strážmistra Topinky přehrávala až běda. Otázka také je, zda mělo smysl postavit na této osobě nový seriál? ()

Reklama

Tominni 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem neviděl (teď si říkám - naštěstí), film jsem si ale nechtěl nechat ujít (teď si říkám - bohužel). Případ trpaslíka a pokladu je celkem brzy vyjasněn, ale problém je, když u typu krimi/komedie chybí napětí i vtip, tak to už nic nezachrání, rozhodně ne slabounký scénář. Takže nakonec dám jednu hvězdičku za hezké záběry Beskyd a honičku koně vs čtyřkolka, to byla slušná parodie - jen nevím, jestli chtěná. Je mi trochu líto, že zrovna tohle byl poslední film Jany Štěpánkové. ()

ac3r 

všechny recenze uživatele

Jak to vešlo do kin, tak zavládla hysterie jak kdyby to bylo Playgirls III, tak si říkám proboha, že by to až tak zesrali, ale evidentně na to akorát zaběhli místní mozkovny považujíc se za těžký experty a když to není nějaká oscarová gayptákovina typu Moonlight, tak automaticky solí odpad, kór jak jde o CZ film :-) Prostě další trošku natažená epizoda, která volně navázala už na lehce upadající druhou řadu a která nijak nevybočuje z toho co bylo vidět v seriálu. Zápletky tam byly podobně primitivní, Topinka stejně cirkusácký, tak nechápu co tady někteří zas mají. Hodnocení něco mezi 2-3, přikloním se ke třem díky Elizavet :-) Do kina bych na to teda taky ale nešel, to je pravda. ()

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

Pane bože, to bylo stupidní, kde jen začít? Zaprvé mi přijde divné, že titul tohoto filmu je "Doktor Martin". Tohle je snad první film, který jsem viděl, kde protagonista je hlavnípostavou vedlejšího příběhu, hlavní děj se totiž motá kolem Topinky a pokladu. Tenhle film měl být spíš dvoudílná epizoda seriálu Strážmistr Topinka, soudě už jen podle toho, že Topinka stráví mnohem více času an obrazovce než doktor. A hlavní děj navíc není moc dobrý, některé jeho části nedávají smysl a konec byl tak nesmyslný, že jsem se mu musel smát. Prezentace je fajn, ale není ničím zajímavá, navíc ve scéně v letadle bylo vidět, že použili greenscreen a vůbec se jim nepovedlo ho zamaskovat. Herecké výkony jsou většinou podprůměrné a vůbec tomu nepomáhá fakt, že dialogy taky nejsou moc dobré. Aspoň, že hudba se dala poslouchat. 3/10 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Služební vůz Volkswagen Tiguan, se kterým jezdí slovenský policista Lubomír Ostrý (Marek Geišberg), má poznávací značku BA-496YZ. Na Slovensku jsou ale kombinace s „Y“ na předposlední pozici vyhrazené pro přívěsy a traktory a na osobním autě taková značka být nemůže. (Martin_L)

Související novinky

Zemřela herečka Jana Štěpánková

Zemřela herečka Jana Štěpánková

21.12.2018

Česká herečka Jana Štěpánková zemřela. 84letá dáma nakonec nezvládla boj s těžkou nemocí, podle všeho zemřela již v úterý, dnes se s ní pak měli rozloučit její blízcí. Mezi její nejznámější role… (více)

Reklama

Reklama