Reklama

Reklama

Tři šesťáci, nejlepší kamarádi Max, Thor a Lucas, dostanou od dívek pozvání na svou první "líbací párty". Jenže žádný z nich se ještě nelíbal. Zkoušejí to na gumové panně, ale to se moc nedaří. Dostanou tedy nápad, že budou špehovat své dvě dospělé sousedky Hannu a Lily pomocí dronu, který patří Maxovu otci (a Max má přísný zákaz na něj sahat). Dívky se ale dronu zmocní a odmítají ho vydat. Hochy z domu vyprovodí, Thor ale při odchodu šlohne Hanninu kabelku, ve které má dívka extázi. Domluví se na výměně, ta ale dopadne špatně, protože zdivočelý dron se rozbije o autobus.Kluci utečou ze školy a plánují zakoupit nový dron. Dívky jsou jim v patách, chtějí svoji extázi, Lucas ji ale předá policistovi, který se ovšem domnívá, že jsou to vitamíny. Dívky se pomstí tím, že dron v obchodě koupí, jedná se o poslední kus, a donutí kluky, aby navštívili Hannina bývalého přítele Benjiho a získali drogy od něj. V divoké přestřelce vodní pistolkou se klukům skutečně podaří drogy od feťáků získat, a Max pak nasměruje získaný dron oknem do otcova pokoje – bohužel tak nešťastně, že dron pokoj zdemoluje. Kluci se kvůli tomu mezi sebou těžce pohádají a Max dostává od otce zaracha. Večer se u něj ale objeví Lucas, přesvědčí ho, aby se vykradl oknem z domu a šel s ním na líbací párty... (TV Nova)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (108)

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Není to žádný žánrový přelom, nicméně to nic nemění na faktu, že je to neskutečně vtipná a nagagovaná záležitost, kde si herci neskutečně užívají svoje role (Tremblay je s každou rolí prostě lepší a sebejistější - což je vcelku mega, když vezmeme v potaz, jak neskutečnej výkon podal v Room) a je to na nich vidět. Scénář pak vcelku obyčejný "american musical-meets-stand by me" průměr, kterej ovšem vytahujou do silnýho nadprůměru vtipy, který zní z úst šesťáků poměrně nekorektně a neskutečně sednou a sotva si myslíte, že už nemůže přijít žádnej další, chytne vaše bránice další křeč (pokud samozřejmě holdujete podobnému typu humoru). Jediný, co tam chci lehce zkritizovat je hudba, která působí až moc sterilně a tvůrci očividně chtěli jít na jistotu, což zamrzí. Ale bavil jsem se... o dost víc, než jsem čekal. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Odjakživa nemám rád samoúčelne sprosté a hanebné spôsoby podania obsahu. Good Boys sa môže zdať ako stelesnením spomenutých spôsobov. Paradoxne v ňom ale nacházam niečo viac vo forme nadhľadu, originalite a schopnosti prekvapiť. Prenesené vlastnosti dospelých debilných ludí na deti môže z prvu pôsobiť pejoratívne a totálne nemiestne, ale hodinársky presná réžia a majstrovské herectvo detského obsadenia robí z Good Boys nalepšiu "podpsovú" komédiu roku 2019. Ps: Priznávam, že som film videl s dabingom z kmeňa finnugorského, takže výsledný dojem je značne ovplyvnený. Tento kus tak tvorý 2 percentá ročného objemu zhliadnutých snímkov, ktoré som nevidel v originálnom jazyku. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Good Boys" možno niektorých divákov odpudí vďaka vulgarizmom a sexuálnym narážkam, ktoré idú z úst našich detských protagonistov, no ja si myslím, že by to bola škoda. Ten humor totiž neprichádza s vulgarizmami a sexuálnymi narážkami. Prichádza zo situácií, do ktorých sa naši hrdinovia dostanú, ich riešení a sčasti aj z ich reálnej nevedomosti o jednotlivých veciach. Nebudem spoilovať, no mal som tu vďaka tomu pár skutočne poriadnych stavov rehotu. Okrem toho ale funguje aj fakt, že naši hrdinovia sú mi sympatickí. Človek si uvedomí, že ako chalani sme boli všetci v tomto podobní. Chceli sme skúšať nové veci, spoznávať nepoznané a robiť zakázané. Lebo sme si mysleli, že sme veľkí. A film to podľa mňa veľmi dobre zachytáva. No súčasne zachytáva aj veľmi dobre priateľstvo medzi našimi hrdinami. Rovnako je pravda, že sme si v tom čase mysleli, že sme nesmrteľní. A viac sme sa báli, či sa niečo dozvedia rodičia, než či sa nám niečo reálne stane. Je tu niekoľko vynikajúcich momentiek, a po celú dobu som si hovoril, že by som asi reagoval v podobnom duchu vo svojom detstve. Vďaka tomu dokážem filmu uveriť, dokážem sa s našimi hrdinami stotožniť. Pretože reálne každý jeden z našej trojice reprezentuje niečo, čo v sebe máme. Nechceme pôsobiť ako loser, tak radšej zabijeme svoje sny, aby sme pôsobili ako všetci ostatní. Veríme, že to čo zažívame teraz bude celý život rovnaké. A keď človek vyrastie, pomaly si uvedomuje skutočnosti, že veci sa zmenia. A nič nebude také ako to je v tom danom momente. Niekedy si hovorím, že by som dal čokoľvek za to, aby som si mohol opäť zažiť roky 2000 alebo 2002. A zažiť ešte raz aké to bolo vtedy. A možno najlepšie s dnešným rozumom. Aby som si to odžil so skúsenosťami a mal z toho aj väčšiu radosť. A všetko čo sa nám v živote stane nás môže vyformovať. A spraviť z nás tých, kým sme dnes. Takže v tomto smere film oceňujem. Myslím si, že vie o čom hovorí a podáva to správne. Film má samozrejme aj momentky, ktoré úplne nefungujú a má fóry, ktoré ma nepobavili, ale ako celok ide o veľmi schopnú komédiou s dobrými myšlienkami. Gene Stupnitsky, teším sa s čím prídeš nabudúce. Hodnotenie: B+ ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Good Boys“ so svojím nie príliš šikovným spôsobom sa snaží pripomenúť, aký je to dobrý pocit mať pri sebe skvelých priateľov, ktorý sú pri tebe a dá sa s nimi prežiť veľa dobrodružstiev. Niektoré scény sú za čiarou a kľudne by ich mohli vynechať (napríklad scéna na diaľnici). Na kvalite/úrovni jednotlivých scén je vidieť, že S. Rogen bol jedným z hlavných producentov filmu. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Skvelá komédia pre dospelých v ktorej hlavnú úlohu hrá trio 13 ročných pankhartov. Fungujúce po všetkých stránkach. Nie je to sentimentálne, nie je to prepálené, nie je to dementné. Sú to skrátka dospelé pohľady, ktoré sú vám dávané skrze názory a mentálnu vyzretosť 13 chlapcov. Prvá hodina je našlapaná vtipmi. Dlho som sa takto nepobavil. Dokonca aj koniec je plný príjemných momentov. Stupnitsky spravil naozaj podarenú komédiu. Rogen má na tie projekty nos. Veľmi rád by som si pozrel pokračovanie s chalanmi o takých...povedzme 7 rokov? A Jacov Tremblay a jeho FUCK sú nezabudnuteľné. Každý krát keď sa zjavia na obraze. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (15)

  • I když se ve filmu samotném neobjevuje, producent Seth Rogen hraje sám sebe v krátké parodii představující oficiální trailer určený pouze pro dospělé publikum, kde třem hlavním představitelům říká, že jsou příliš mladí na to, aby se na trailer podívali. (KGBelik)
  • Hlavním konfliktem, kterému Lucas (Keith L. Williams) ve filmu čelí, je rozvod jeho rodičů. Na lavičce, na kterou narazí při útěku před Lily (Midori Francis), kvůli čemuž sletí z kola do autobusu a vykloubí si rameno, je reklama na rozvodové právníky, aby se ještě více ukázalo, jak mu rozvod ubližuje. (KGBelik)

Související novinky

Lord a Miller chystají komedii s medvědem

Lord a Miller chystají komedii s medvědem

18.12.2019

Phil Lord a Chris Miller se spojili s tvůrčí trojicí Radio Silence (Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett a Chad Villella) a dohromady teď chystají novou komedii s medvědem. V podstatě by mělo jít o… (více)

Reklama

Reklama