Reklama

Reklama

Angel Beats! Hell's Kitchen

  • Japonsko エンジェル ビーツ! Hell's Kitchen
Japonsko, 2015, 30 min

Obsahy(1)

Yurippe nariadi tímu SSS smrteľný piknik, v ktorom sa jej členovia musia navzájom zneškodniť za pomoci rôznych pascí a trikov. Kto z členov SSS prežije a kto naopak podľahne nástrahám? (AnimeSenpai)

Recenze (5)

Starletka 

všechny recenze uživatele

Docela podprůměrná epizodka, která nebyla ani moc vtipná a upřímně ani nijak zapamatovatelná. Vhodné pokud si chcete připomenout původní seriál po dlouhých pěti letech od vydání. 4/10 ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Yurippe rozjíždí další šílenou (sebe)vražednou operaci proti Andělovi, samozřejmě předem odsouzenou k nezdaru. Navrátili jsme se k úvodním epizodám, tudíž se účastnil kompletní tým i s původní kapelou - a já se v jeho charakterech už plně nevyznal, což mělo za následek i oslabení humorné složky, toho jediného, na čem tato OVA stavěla a co občas za něco stálo. Proto jsem se po chvíli docela nudil, i když rozhodně šlo o snesitelnější půlhodinku než Special 01. ()

Honza135 

všechny recenze uživatele

„DĚLÁ POSMRTNÁ FRONTA TYHLE AKCE ČASTO?“ „TO TEDA. OPERACE, SE KTERÝMA PŘIJDE YURIPPE, VŽDYCKY SELŽOU. A ZROVNA TAHLE ZNÍ PĚKNĚ ŠÍLENĚ… Pro velký úspěch se znovu vracíme do dob nahánění Anděla alias též Kanade. Tentokráte diktátorská Yurippe nařídí piknik v kopcích nad školou, kde se mají členové organizace pozabíjet mezi sebou… » Co se mi líbilo: 1) Holky z hudební kapely. Konečně se našla epizoda, ve které se dostaly na světlo bubenice Myuki a baskytaristka Shiori. Celý seriál jsem čekal na okamžik, kdy i tahle dvojka dostane prostor. Až tady se konečně něco dozvídám o povaze obou děvčat. Díky nim jsem se u OVAčka i pobavil, takže za mě dobrý. » Co jsem nemusel: 1) Nevalnou zápletku. Přeci jen jsem v prvních minutách od tohoto dílu mnoho nečekal. Stejně odpadová operace, která předchozí díl u mě málem potopila, tu ale naštěstí funguje a já si tak sledování přeci jen užíval. 2) Yurippe. To ale nic nemění na tom, že si Yurippe zapisuju mezi nejotravnější ženské, které jsem kdy v anime viděl. Vůbec mi nesedla svým vystupováním a hloupým plánováním akcí si to u mě už tuplem pokazila. Kdyby se aspoň trochu chovala jako ženská… Ale to bych po ní asi chtěl moc. » Shrnutí: Náhlý obrat na konci epizody vysvětlí původ názvu hudební skupiny a tím se příběh krásně uzavírá. U sledování jsem se příjemně bavil a dozvěděl se něco nového o seriálu, díky čemuž si u mě bonusová kapitola přilepšila. Celkově jsem tedy spokojen. Shlédnuto v japonském znění s českými titulky v BD verzi ()

dudo24 

všechny recenze uživatele

Takisto ako predošlá OVA epizóda Stairway to Heaven, nejde o nič podstatné, iba neviazaný humor a trochu viac času s obľúbenými postavami. Ja som sa znovu veľmi nasmial. ()

Reklama

Reklama