Reklama

Reklama

Possum

Trailer

Obsahy(1)

Muž či pavouk? Psychologický profil prázdné duše, kterou požírá temný démon. Jenže jsou tu vzpomínky na mládí, ale také na utrpení, kterým si musel projít. Jak se dostat z toho kolotoče, aniž by (se) musel zabít?! (Rodriguez)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Boj s vnitřními démony má všechny znaky filmu pro menší okruh diváků. Osobně mám tyhle podivnosti rád, ale tentokrát jsem byl naladěn na jinou vlnu. Řada obrazů má svůj dekadentní půvab, jako celek však snímek vyžaduje od diváka spolupráci a hlubší ponor. Tak příště třeba budu na stejné vlně a hodnocení zvýším. 2,5* ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sean Harris s výrazem hroutícího se člověka pobíhá kde se jen dá a střídavě zahazuje a zase sbírá tašku, z níž občas vytáhne docela děsivou loutku. Ani pořádně nevím, o čem to celé bylo, ale fakt je ten, že zneklidňující atmosféru si film udržuje od začátku až do konce. Nějaký doslovnější děj by ale neškodil. 50% ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Jako poslední film roku 2018 jsem si zvolil " všemi " vychvalovaný Halloween, kterej pro mě osobně byl celkem zklamáním. Pro změnu v roce 2019 jsem na Nový rok zariskoval a jako první film zvolil tenhle né moc dobře hodnocenej snímek. A musím říct, že nelituju. Possum je depresivním surrealistickým úletem, kterej ale jak je vidět moc lidem nesedne. Za mě to jsou silný 4 hvězdy. ()

RUSSELL 

všechny recenze uživatele

Hororově laděné psychologické drama o dvou postavách a jedné hrůzně vypadající loutce, na kterou jen tak nezapomenete. Possum v mnoha ohledech nápadně připomíná film Spider od Davida Cronenberga – ten ale klade větší důraz čistě na psychologickou stránku věci, kdežto Possum je mnohem více znepokojující záležitostí, která vám může slušně pocuchat nervy, pokud se do ní náležitě ponoříte. Příběh je dost surrealistický, ale pokud budete pozorní, tak ho bez větších problémů rozklíčujete. Vše je navíc na konci srozumitelně vypointované a žádné zásadní otázky nezůstávají nezodpovězené – akorát nečekejte, že vám film odpovědi naservíruje na stříbrném podnose. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Leckterý zvídavý divák si možná bude během sledování Possuma klást všetečné a naléhavé otázky: "Je toto surrealismus? Symbolismus? Psychedelismus? Schizofrenismus? Smyslu nemající vizuální estetismus? Či snad prachsprostý bezobsažný debilismus?" Jen vydrž a nezoufej, milý diváče, vždyť nakonec doznáš pravdy, až zříš hnusného deviantního strýčka i s jeho dlouhými a štíhlými prsty, kmitajícími jako pavoučí nohy... Mimochodem hodně slušná lekačka. A Sean Harris na mém žebříčku oblíbených herců povyběhl o hezkých pár příček nahoru, nejmíň do první dvacky. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama