Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obyvatelé Terminal Islandu se vrací domů a zjistí, že se od jejich odchodu mnohé změnilo. Nakayamovi dosud cítí bolest, kterou si vzájemně způsobili, ale musí se spojit v boji proti duchovi, který ohrožuje jejich budoucnost. (Prime Video)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po několika poměrně jalových dílech přišla konečně epizoda, ve které se objevil alespoň náznak tísnivé atmosféry a překvapivě došlo i na nějaké to napětí. Bylo by fajn, kdyby se tvůrcům dařilo po celou dobu udržovat alespoň takovou úroveň, teď už je na to dost pozdě... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chesterový rodičia zistia, že im vláda skonfiškovala majetok a tak otec pracuje ako záhradník. Chester zavolá svojho otca a oznámi mu, že sa s Luz vzali a kde sa teraz skrývajú, taktiež mu oznámi že Yuko ešte neporazili. Tá ich prenasleduje aj počas pôrodu Luz v dome jej tety a prevtelí sa tentokrát do kňaza a tak Charles s rodičmi a Luz uteká do vojenského krytu. Chester predloží svojmu otcovi návrh, ako Yuko poraziť...Yuko už ovládla asi všetkých a napriek tomu že sa tvorcovia snažia iba ťažko si dokážu udržať aj skalných fanúšikov. ()

Reklama

Reklama