Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Anime zasazené do netradičního školního prostředí, kde vedle sebe studují lidé a titáni. Seriál pracuje s původními postavami z oblíbeného Shingeki no kyojin (2013) a tedy se opět setkáme s hrdinou Erenem a jeho nejlepšími přáteli Arminem a Mikasou, i když tentokrát v trochu jiném prostředí. Seriál také používá spoustu odkazů na známé scény z původního Shingeki no kyojin, které nám však představuje v novém, zábavném světle...
Eren a Mikasa nastupují jako noví studenti na „Attack junior high school". Cestou do školy se díky sérii nešťastných náhod setkávají s některými svými novými spolužáky a díky další náhodě omylem skončí v křídle, kde studují titáni. Již zde se začíná formovat Erenova nenávist proti titánům, která ještě vygraduje, když jim titáni o přestávce seberou a snědí svačiny... (Jeoffrey)

(více)

Videa (2)

Hudební videoklip 1

Recenze (6)

Starletka 

všechny recenze uživatele

To je tak když vezmete všechny klasické školské klišé z anime a zasadíte je do brutálního světa titánů. No výsledek je samozřejmě strašná blbost a sebe-parodie, ale musím se přiznat, že občas jsem se docela nasmála a taky to snad zkrátí čekání na další řadu (/další chapter mangy). A když už jsme u toho tak foreshadowing dýchá z každé scény (obzvlášť epizody číslo 8 a 9 jsou místy fakt až spoileroidní). 6/10 ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Parodie na Shingeki no kyojin mě velice baví. Hodně věcí je zde vyhnáno ad absurdum, takže to pro někoho může být moc, ale já se už u prvního dílu hodně zasmál. Jak je psáno v popisu objevují se postavy z originálu a vypadá, že jsou svých chováním věrni předloze. Sice jsou některé situace předvídatelné, ale zatím mě to baví a to je nejdůležitější. Opening je inspirován původním a je i stejně dobrý. Hodnocení: 60/100. ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že na mě zdejší humor občas docela zabral. Nejlepší je asi Sasha, ale mám docela rád i Mikasu, což je oproti originálu docela dobrý posun. Takže i když jsem tomu původně vůbec nevěřil, tak protože jsem se občas i bavil, tak u mě mírný nadprůměr. 6/10 ()

fallanga 

všechny recenze uživatele

Přiznávám se, že mne to bavilo. Vzhledem k tomu, že v původním seriálu není na vtípky místo, tak je super vidět nějakou propracovanou parodii. Některé díly byly slabší, to ano, ale vyskytly se i dobré díly. Pěkné zpestření dne. Potěší i stejní dabéři a stejný soundtrack jako v původním seriálu. Bylo to vtipné, to nemohu popřít. Plus, Annie je v té minisukínce tak roztomilá. ()

TheDarKnig

všechny recenze uživatele

Nu, první díl se snaží jak jen to jde těžit ze všech memes a internetových vtipů nebo i náznaků vztahů apod. v původním anime, ale působí to docela násilně a navíc, funguje tak 1 vtip z deseti. A když je nejzábavnější moment Sasha s jídlem, přičemž to je ale stále slabší než původně, je to docela špatné. Závěr dílu o kousek zlepšil první dojem, ale ne o moc. Asi vynechám. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama