Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (492)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Povedené pokračování, do kterého tvůrci přivedli duo veteránů, aby jim pomohli s komediální stránkou. První polovina je díky tomu občas spíše ryze komediální, protože staří hrdinové se oproti minulému dílu vyměnili své avatary. Kevin Hart dokáže Glovera bezproblémově zahrát. Pasti, honičky a akce je určitě náročnější než minule, trošku se ovšem vytratila ta lehkost z minula. Rozumím tomu, komu bude připadat Dvojka o řád slabší než jednička, i tomu komu Dvojka nabídne podobnou porci dobrodružné zábavy Jednička. 65% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Až do momentu, keď si vymenia telá do toho pôvodného stavu z minulej časti, som to videl na štyri hviezdičky, pretože duo DeVito a Glover je fakt vtipné a dovtedy to stojí dosť na nich. Potom, keď sa z Glovera stane kôň, už to ide opäť v starých kolajách, tentokrát snáď úplne bez príbehu, a dojemný záver s koňom a “staroba je dar” je už úplne olol. 65%; Smial som sa asi trochu viac jak pri prvej časti. Ps: Karen Gillan je najsexi Lara Croft ever. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Som spokojný. Je fajn si sadnúť v kine a pozrieť si film, pri ktorom si poviete, že neľutujete svoj čas, ktorý ste mu venovali a pokojne by ste si ho niekedy pozreli znovu. "Jumanji: The Next Level" je presne tým typom filmu. Dobrý humor, dobré postavy, fascinujúce situácie a celú dobu som chcel vedieť kam sa dostaneme ďalej. Jumanji očividne po svojom zlikvidovaní a opätovnom opravení trošku upravili pár pravidiel. Plus som rád, že sa veci neopakujú, ale máme tu nové lokality, nového zloducha a podobne. Ale klamal by som keby som povedal, že sa všetko neopakuje. Sú tu situácie, ktoré vám chcú povedať - "Pamätáte si na predošlý film? Nebolo to super?" Hej bolo. Ale na druhú stranu nemôžem povedať, že by ma to vyslovene otravovalo. Ale bolo by fajn, keby sme mohli vidieť zase niečo trošku novšie. Je super, že naši herci musia počas filmu hrať niekoľko rôznych postáv. Najmä Jack Black si to užije. Takže jednanie niektorých postáv bude trošku iné, než sme mali naposledy. Ale popravde, vďaka tomu je film iný než sme tu mali naposledy. A má možnosti ponúknuť iné fóry. A prečo nie? Mimochodom, uhrančivý pohľad Dwayna Johnsona je proste veľmi vtipný.Čo je pre mňa super je aj malé cameo, ktoré sa vo filme objaví. A neustále som premýšľal, prečo mi to niečo pripomína. Až na konci mi to došlo. Že tá reštaurácia je teraz u Nory. Prečo nie? Akčné scénky sú dobré, atmosféra funguje, no čaro filmu už nie je tak silné ako to bolo v prvom filme. Stojí za to to vidieť? Podľa mňa áno. Ak ste pripravený na návrat do sveta Jumanji, tak toto je podľa mňa dobrá cesta. Čeknite si film a užite si ho. Hodnotenie: B+ ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedené pokračování prvního dílu s ješte zábavnějšími postavami, skvělým vizuálem (hroch, opice, hadi...) a nečekaně skvělým humorem, který se dařil 80% filmu. Herecké obsazení potěšilo, zejména vedlejší postava Ohaře z GoT a pak klasika Dwayne a Kevin, kteří se výborně vcítili do role senilních staříků a házeli tam jednu hlášku za druhou a já jsem se obrovsky bavil. Co mi možná vadilo, bylo takové jednodušší finále, které ale prostě k teen dobrodružáku patří a nuceně “musí” udělat happy end. Čekal jsem tragédii, ale tahle adventure jízda to zvládla hodně obstojně a s do detailu zpracovaným příběhem boduje. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Zdálo se mi to o chlup lepší, než předešlý díl, ovšem stále je to lehce nadprůměrná komediální smršť akčních, dobrodružných scén pro dospělé. Velkým bonusem pro mě samotného bylo to, že jsem alespoň poprvé vyzkoušel VIP sál s polohovatelnými sedačkami na Chodově, v Praze. Parádní zážitek, doporučuji všem. ___ (Cinema City, Praha Chodov, VIP) ()

Galerie (134)

Zajímavosti (10)

  • Když si Jack Black zvrtne kotník při seskoku z mostu, je jasně vidět, že se jedná o pravý kotník. O chvíli později, když mu jej Awkwafina ošetřuje, stará se o levý kotník. (pemap)
  • Během natáčení točil Jack Black videa ze zákulisí filmu a dával je na svůj Youtube kanál „Jablinski Games“. (MeanWhile)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama