Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 5

Recenze (492)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $125miliónovTržby USA $320,314,960Tržby Celosvetovo $801,693,929▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $26,170,793║ Tržby za predaj DVD v USA $25,257,050║ Rovnako bezduchá trapošina ako predchodca. Jake Kasdan len potvrdzuje, že ani len rutinná réžia mu absolútne nič nehovorí. Komplet celé som si to pretrpel až do konca, že či náhodou tam nebude nejaká iskierka nádeje k niečomu konzistentnému ale ani náhodou. Okrem kopca digibordelu a snaživo trápne hrajúcich hercov, v neustále sa meniacich identitách, tu nie je žiadny príbeh, bezhlavé akoby bez scenára zbuchané a neustále deja vú dohadovanie kto čo, s kím čím.... fakt celé zlé a toto dokáže zarobiť také ohromné peniaze, niečo v tomto svete je fakt zlé, zvrátené. Jednoznačne čisté skoro popcorňové dno zúfalstva. /15%/ ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Jede se ve stejných kolejích jako před dvěma lety. Hodně dobrodružství, nějaký ten humor a celkově pohodová podívaná pro celou rodinu. Bohužel se ale hraje podle trochu jiných pravidel, kdy si hrdinové střídají avatary, a ukazuje se, že Dwayne Johnson a Kevin Hart jsou možná sympaťáci, ale herecky nestíhají všechno tak, jak by měli. Přesto je dvojka fajn neškodná zábava pro celou rodinu, která prvnímu dílu ostudu neudělá. ()

Reklama

Mertax 

všechny recenze uživatele

Scenáristi přidali poušť, zasněžené hory, hejno zdivočené zvěře a dvě vyhaslé hvězdy minulých dekád. Premisa je beze změny, do hry akorát přibudou nové postavy a obmění se levely a skilly. The Rock je pořád nabušený v těsném oblečení a jeho postava je z toho fascinovaná. Black a Hart zase dělají srandičky a spoře oděná Gillanová skotačí ve scéně bojového tance (opět!). Napoprvé to byla celkem sranda a bylo zábavné sledovat, jak celý svět funguje, ale tohle je jen slabší verze, kterou rozhodně nevytrhne stále populárnější Awkwafina a už vůbec ne vykrádačka Hry o trůny, která chce těžit z Ohaře a Zdi. 45 %. [Kino, 2D s titulky] ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sice trošku dlouhá, ale jinak poctivá zábava pro celou rodinu, která je sice o něco slabší než předešlý díl, ale i tak dokáže ty dvě hoďky udržet pozornost. Přibylo pár postav i několik výzev pro herce, kteří v rámci svých možností obstáli, CGI má solidní úroveň a několikrát jsem se zasmál. A víc jsem ani nechtěl. 70% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem myslel, jestli jsem si to nesplet a nekoukám na první díl tohoto rádoby rebootu, který bych údajně dle tvůrců nazývat rebootem ani neměl. Podle mě je to standardní Hollywood ždímačka něčeho, co už fungovalo a je vlastně jedno, jestli je to remake nebo reboot. Nicméně co se upřít nedá, tak skvadra herců. Ti se tu opět vyřádili na jedničku. Škoda ale, že nejvíc jsem se zasmál u české verze u překladatelského vtípku s Babišem. Jinak je to takové normální. Neurazí Vás to, akcí je to hodně dětské, a vlastně je to docela v pohodě. Že by to ale mělo trhat rekordy a být nezapomenutelným blockbusterem, tak by to muselo být úplně o něčem jiném a s jinými dialogy, na které nebudete chtít zapomenout. Ale to Hollywood v posledních letech asi už zapomněl, jak udělat… ()

Galerie (134)

Zajímavosti (10)

  • Když si Jack Black zvrtne kotník při seskoku z mostu, je jasně vidět, že se jedná o pravý kotník. O chvíli později, když mu jej Awkwafina ošetřuje, stará se o levý kotník. (pemap)
  • Stejně jako v Jumanji: Vítejte v džungli (2017), i v tomto pokračování se nachází tzv. easter egg na původní Jumanji (1995) s Robinem Williamsem, který tak dokazuje jeho návaznost než reboot. Dočkáme se ho až v jedné z posledních scén, kdy zjistíme, že mnohokrát zmíněnou restauraci U Nory vlastní Nora Shepherd (Bebe Neuwirth), teta a opatrovnice dětí z původního snímku, Judy a Petera. (Andrew94)
  • Letadlo, jímž pro hrdiny přilétá Nigel (Rhys Darby), je „Antonov AN-2“ (dodnes největší dvojplošník na světě). (bullhead)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama