Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 4

Recenze (476)

misterz 

všechny recenze uživatele

Konečne sa J. Franco našiel v nejakej postave. Rola pojašeného, excentrického blázna je ako stvorená pre neho. Prvá polovica, keď sa chudáci rodičia ešte len zoznamovali s týmto bláznivým exotom a jeho domácimi technologickými výdobytkami celkom ušla, bavil som sa. No druhá polovica a hlavne záver už z tohto komediálneho čara dosť stratili, pričom dej sa preklopil do starej známej klišé schémy, čo už trocha začalo zaváňať nudou a mierne trápnym vtipom. Celkovo však spokojnosť, lepší priemer. 65/100 ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Klasická americká „komedie“, kde si dcera najde pošuka a táta se s ním těžko smiřuje. Je tradičně přehnaný, místy nechutný až trapný, ale na druhou stranu se najde i pár vtipných chvil. Celkově ale nic originálního pod sluncem, tohle tu už bylo nesčetněkrát. # příběh ** | hudba *** | humor * | akce * | napětí – | pustil bych si znovu ** ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Pro me hodne prijemny prekvapeni. Sice jsem dostal vicemene to, co jsem cekal, pribeh jede podle standardniho schematu, ale fory a herci to povysujou o nekolik urovni vejs. Samozrejme vse stoji a pada s dabelskym Francem, u kteryho se podarilo namichat naprosto neskutecnej mix vecne sproste mluviciho a bez trika chodiciho burana, kterej je ale zaroven naprostej sympatak a dobrak od kosti, co se strasne snazi vse udelat spravne. No a na druhy strane je nemene skvelej Cranston v roli nasranyho fotrika. Film ma samozrejme i nejaky to slabsi misto, kde musi zakonite dojit i na nejakou dramatictejsi/romantictejsi scenu, ale vetsinu casu to je proste jen sprosta, uchylna komedie, ktera zaroven ale dokaze pusobit vcelku inteligentnim dojmem, proste neni to takova ta klasicka pubertacka prasarna. Objektivne asi 4*, ale bavil jsem se fakt kralovsky, takze napalim plnej pocet. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Why Him?" je podľa mňa absolútne osviežujúcou americkou komédiou. Už dlho neprišlo od nich niečo, čo by pôsobilo síce americky, no súčasne by to malo srdce na správnom mieste a človek by sa pri tom reálne aj zabavil. A môže za to skutočne hlavná dvojka v podaní Bryana Cranstona a Jamesa Franca, ktorí obaja tieto role dávajú vynikajúco. A oboch ich chápeme. Plus Larid je mi neskutočne sympatický a obdviujem tú jeho snahu. Celkovo komédia má pobaviť a to sa splnilo. No rovnako dobre buduje postavy, hlavná myšlienka je dobrá a správna, film sa na nič nehrá a nepôsobí absolútne pateticky a plný všetkých klišé. Nejaké tu sú, ale minimálne sú v úzadí, alebo využité správne. Som rád, že som film videl a možno sa to v budúcnosti aj stane novou vianočnou komediálnou klasikou. Rozhodne to potenciál má a je to film, ktorý si viem predstaviť vidieť znovu. Takže jednoznačne hovorím, že je hodný vášho času. Hodnotenie: B ()

Othello 

všechny recenze uživatele

To zas muselo ve writer's roomu protéci krve a potu. Koncept: James Franco se bude chovat jako psychopatickej debil, zatímco Bryan Cranston se bude tvářit, jakoby se James Franco choval jak psychopatickej debil. Uvěřit se nedá ani jednomu, protože všichni přehrávaj jak děti na prvním castingu. Forma: Franco vyžvejkne jakousi volovinu, zatváří se na ránu a následuje jeden až pět tichých přestřihů na zmatenou rodinu jeho nastávající. Do toho samozřejmě mrda povinných popkulturních narážek pro i toho nejpomalejšího ňoumu a to vše zaobalené do nesmrtelného konfliktu starých pořádků s expresivní vyhroceností nového světa. A samozřejmě povinný dramatický oblouk k závěru, který odpočítáváte od úvodních titulků. I tak by má nízká, plebejská duše mohla hodit sem tam koutkem v náznaku veselení, leč většina vtipů neumí skončit i přesto, že negradují, jen opakují svou základní premisu stále dokola, asi aby i to nejretardovanější dítě na testovací projekci se stihlo dosmát když Cranston použije ve špatném kontextu slovo bukkake. Ne. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • Jedním z Lairdových tetování na pravé ruce je vikingská runa (znak) pro „stvoření“. Na levé paži u jeho zápěstí je vikingská runa pro „mládí“. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama