Reklama

Reklama

Úhoři mají nabito

  • Slovensko Úhoři mají nabito (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tohle není jenom hra. Je to útěk z reality všedních dnů, se kterým nejde přestat. Úhoři mají nabito je černá komedie o partě chlapů, pro které se hra na URNU (Útvar rychlého nasazení) stala únikem z jejich nudných životů. Zasahují u domnělých zločinců, evakuují kulturáky a do svých her zatahují nic netušící okolí. Žene je touha po adrenalinu a falešná představa, že jsou jako Robin Hood a jeho družina. Bohatým brát a chudým dávat. Všechno jde hladce až do okamžiku, kdy se octnou v nesprávnou chvíli na nesprávném místě. Kam až může vést lidská hloupost ve spojení s nešťastnou shodou okolností?! (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (174)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Mělo se to jmenovat Úhoři mají nablito! pět magorů si hraje na URNA a královsky se při tom baví (bohužel jen oni). Když mají doopravdy zasáhnout při loupeži na pumpě, zbaběle zdrhnou. Tato událost předznamenává další děj. Neuvěřitelně užvaněný a debilní scénář. Co tady padne zbytečných slov na úkor vtipu i samotného děje. Filmy Vladimíra Michálka mají kvalitativně sestupnou tendenci. Svou ostrou munici vystřílel už devadesátých letech a Úhořama si z nás jen vystřelil. ()

Ozzy2

všechny recenze uživatele

Ani to nebudu hodnotit odpadem, protože tohle je horší peklo, než odpad.Tohle se nedalo vůbec dokoukat.Vydržel jsem to jen do té pasáže, kdy ten jeden nounejm (sorry, neznám ho) šel do špitálu za tím zlodějem..Dívat se dvě hodiny na tu strašnou držku Kameníkový nemůže vydržet nikdo.Ty černý pysky, ty vole..mě z ní fakt na blití.... ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

Tak to je ten Michalek co natocil Sekala a Babi leto? Posledni tri jeho celovecerni filmy napovidaji, ze z tohoto, kdysi nadejneho rezisera uz nic zasadniho do nasi kinematografie nevznikne. Pak se divak docte, ze na scenari pracovali dva lide tri roky... Takovy profesni pokles by mu i Hrebejk mohl zavidet. Skoda, takove herecke obsazeni by si zaslouzilo alespon trochu hodnotnejsi snimek. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Neskutečně hloupý a nudný film o partě hlupáků, kteří si hrají na policajty a rošťáky. Pitomci v čele s postiženým Komárem pokazí vše, na co sáhnou, včetně svých životů. Film je jedna křeč, scénky se střídají, až je konec. Jedna hvězdička za trochu napětí ke konci a fakt, že celek dával smysl. Ovšem co v takovémto díle dělají Kaiser s Lábusem, fakt nechápu. A režisér Sekala...darmo mluvit. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem netušila, co od Úhoři mají nabito čekat. Obsah vypadal skvěle, s prvním trailerem jsem ale začala trochu pochybovat. Začala jsem tušit, že to bude pěkná hovadina, ujít jsem si film ale nechat v žádném případě nechtěla, vidět oba Hádky v jednom filmu je prostě splněný sen. Ani rozjezd filmu mě nijak nepřesvědčil, všechny postavy se chovaly jak totální dementi s rozumem tříletých dětí. Paradoxně ani po zvratu na benzince se nic neděje, děj pořád nějak nezáživně plyne, že jsem si začala říkat, proč na to vlastně Hádkovi kývli, když tvrdili, kolik scénářů odmítli s tím, že se jim to nelíbilo ... Sama Anna Kameníková mě do filmu vůbec neseděla a její postavu mám chuť zabít ještě teď. Nakonec se to ale přece jenom obrátilo a závěrečnou akci jsem si užila "na milimetry". Ten plot twist na konci byl sice jak z nepovedeného komixu, mě to ale tak strašně pobavilo, že jsem filmu odpustila i ten pomalý rozjezd. Ve finále jsem z kina odcházela spokojená a s úsměvem. Ale proč jsem tomu dala vysoké čtyři hvězdičky? Herecké výkony tentokrát moc chválit nebudu, všechno mi přišlo hrozně přehrávané až trochu amatérské. I když mám radši Kryštofa Hádka, Matěj byl tentokrát o sto - no dobře - padesát procent lepší. Zatím je to tři a půl, ale věřím, že až film uvidím po několikáté a budu vědět, co čekat, stejně bych hodnocení zvedala. Přiklonila jsem se nakonec ke čtyřem hvězdičkám právě kvůli Sušici, kterou miluju a moc ráda se tam vracím. A největším bonbónkem na konec pro mě bylo v komparzu vidět našeho Lodivoda! Milé překvapení :) ()

Galerie (40)

Zajímavosti (12)

  • Natočeno podle rozhlasové hry „Benzína Dehtov“, za kterou získal Petr Pýcha druhé místo v dramatické soutěži Českého rozhlasu o původní rozhlasovou hru. (Olík)
  • Do malých rolí režisér Vladimír Michálek obsadil místní herce z místních divadel. (ČSFD)
  • „Obsazení byla velká skládanka. Měl jsem potvrzené bratry Hádky a Patrika Holubáře. K nim přibyl Jiří Vyorálek, se kterým jsem pracoval na filmu Posel (2012). A až nakonec přišel Olda Kaiser a Anna Kameníková. Kaiser je ohromná osobnost a fantastický herec. Samozřejmě jeho příchodem dostala parta přirozeného vůdce. Starého veterána. Postavy ve scénáři jsou neživé figury. Ten zázrak života se stává příchodem herce,“ uvedl režisér Vladimír Michálek. (SONY_)

Reklama

Reklama