Reklama

Reklama

Epizody(7)

Obsahy(1)

Jedná se o satirický seriál komika Sachy Barona Cohena, s nímž se po více než deseti letech vrací k televizní tvorbě. Sedm půlhodinových epizod představí různorodé jednotlivce, od nechvalně známých až po zcela neznámé napříč politickým a kulturním spektrem, kteří obývají tuto unikátní zemi. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Nastaviť zrkadlo predpojatým Američanom je obdivuhodné. A keď niektorý z nich bol dokonca úchyl alebo agresor, tak to už je úplne záslužná činnosť. Ale spôsob, akým je to podávané, mi príde miestami primitívny. A všeobecne nie som úplne vhodný adept na sledovanie Cohenovho konfrontačného štýlu. Musel by vyvolávať výbuchy smiechu, aby mi to stálo za to. Možno mám príliš dlhú zápalnú šnúru, no explózia nastala asi len dvakrát za sedem častí. A viete čo, fuck it, 4tá hviezda za odvahu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Sacha Baron Cohen je čistý blázon, ide za hranice únosnosti. Ukáže tvár ameriky, čo vychádza hlavne v prvých troch dieloch, kde rázne zo svojimi návnadami boduje a buď dobre namotá (charita celebrít, protiterostický výcvik) alebo popudí (mešita). Ďalšie časti ale idú už z kopca, nemajú už patričný dopad, efekt, vyznejú plocho do prázdna. /70%/ ()

Reklama

Mr.KarlAdler 

všechny recenze uživatele

Cohen svým vystupováním v podstatě říká a vždycky říkal, že je možné udělat si z někoho tak velkou srandu, jak ten dotyčný dovolí. Párkrát jsem si ale říkal, že by bylo mnohem lepší, kdyby se držel té lascivnosti, která je pro něj tak typická, protože jinak nevyrovnaností některých výstupů zanechává celkem rozpačitý dojem. Republikánský zákonodárce bojující prdelí proti terorismu (i jeho následná rezignace) - strop. Makléř luxusních jachet ochotný krýt obchod s lidským masem a nainstalovat zařízení na likvidaci uprchlíků - mrazivý (podobně jako finální epizoda). Jenže provokování obyvatel Arizony tím, že chci v jejich městečku postavit mešitu, a na nich pak nechat rozhudnutí, jaký typ stavby si vyberou, už je spíš smutný. Zábava typu „hele, další blbec“ prostě není cool, sorry. Kontroverze vyvolává i způsob, jakým některé influencery a politiky pro show Cohenova crew vůbec ukecala. Když vám řeknou, že jedete na rozhovor s invalidním válečným veteránem, můžete taky spoustu nesmyslů přejít, protože se chcete zavděčit člověku se smutným příběhem. Vtipný to je, ale pachuť z neetickýho chování je tentokrát příliš silná. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Brutální satira, která mírně trpí svou délkou. Cohen vymyslel několik fiktivních kreatur pro jednotlivé problémy, kterým se chtěl věnovat a ty úspěšnější se tak logicky více opakují, což je trochu škoda. Některé scénky jsou ovšem naprosto geniální (mešita!). Často se mě přítelkyně nevěřícně ptala jestli to není předtočené, jestli jsou ti lidé opravdu takoví idioti. Dick Cheney podepisující soupravu na waterboarding ji myslím spolehlivě přesvědčil. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Vtipné to bylo, ale občas mi vadilo, když Cohen tlačil na pilu tak nějak "na prázdno". Samozřejmě, snažil se z každého vydolovat maximum, ale u některých "hostů" byl pak výsledek zcela rozpačitý, hlavně když se nenechali nachytat. Stále to však byla docela osvěžující směsice bizarních charakterů a lidské blbosti a snad jen pro to se to minimálně vyplatí vidět. Zajímavé části: epizoda 2 a 7 ()

Galerie (76)

Zajímavosti (4)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Ondr0n)

Související novinky

Zemřel O. J. Simpson

Zemřel O. J. Simpson

11.04.2024

Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve středu 10. dubna v nevadském Las Vegas bývalý profesionální hráč amerického fotbalu, úspěšný herec a později jedna z nejkontroverznějších osob americké kultury a… (více)

Dvojka Borata potvrzená?

Dvojka Borata potvrzená?

09.09.2020

Minulý měsíc byl herec Sacha Baron Cohen (Diktátor) spatřen v kostýmu Borata kterak natáčí scénu v autě. Vzhledem k absenci oficiálního oznámení se tak spekulovalo buď o tajně natočeném pokračování,… (více)

Pokračování Borata na cestě?

Pokračování Borata na cestě?

20.08.2020

Ačkoliv herec a komik Sacha Baron Cohen nechce nic potvrdit, má v současnosti rozpracovaných hned několik projektů. Před pár měsíci byl spatřen jak zpívá na jistém kontroverzním srazu ve Washingtonu… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama