Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policistka Sharon Pogueová po těžké autohavárii zachrání život řidiče, jehož manželka a syn při srážce zahynuli. Po roce se uzdravený řidič „Catch“ stane strážným andělem své zachránkyně a při služebním střetu s gangstery jí rovněž zachrání život. Mezi Catchem a Sharon se začíná tvořit citové pouto, které komplikuje Catchova minulost, s níž se nevyrovnal a odmítá se Sharon svěřit. Překonat nelehké začátky nepomáhá ani citové trauma Sharon z narušeného vztahu s otcem, jehož kvůli násilí na matce dostala kdysi do vězení. Šťastné lásce Sharon a Catche brání bolest z nemožnosti překonat psychické bariéry, zejména Catchův pocit viny a nenahraditelné ztráty. Sharon ale o svou lásku bojuje… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

anais 

všechny recenze uživatele

Policistku JLo sleduje tajemný muž. Zachrání jí život, a ona se do něj zamiluje. On však nechce odkrýt tajemství své minulosti... Čím dál častěji se objevuje záběr podbarvený tajemnou hudbou, ve kterém mladík zvláštním pohledem pozoruje dítě své sousedky... Policistka nakonec objeví v mladíkově bytě zásuvky plné dětských hraček... Je to pedofil? Úchyl, který chce sousedčino dítě nalákat na hračky? Zabije to dítě? Zabije sebe? Policistku? Jestli nezabije nikoho, dojde ve filmu alespoň k nějakému dramatickému zratu? Předem vám oznamuji že nikoliv... Námět filmu nijak originální nění, přesto poskytoval pár příležitostí pro rozehrání slušných dramatických momentů. Tvůrci se však vydali jinou cestou. Dramatu rodinnému dali přednost před nějakou tou akcí... Člověk tak prožije celý film v nudném očekávání "teď už ten zvrat snad přijde." Nepřijde. Zjeví se jen absurdní happyend, který popírá předchozí chování tajemného mladíky, který během pár minut přehodnotí svou situaci, a z rozpolceného šílence se změní v oddaného milence. Kdyby nebyl kladen takový důraz na tajemnou stránku příběhu, mohlo to být lepší. Ten film však popírá sám sebe...a to nezachrání ani křivky Jennifer Lopez... ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Vedel jsem, ze to nebude zadna bomba, ale takovyhle prusvih jsem necekal. Presne mi sem pasuje souslovi "unyla sracka". Tvurci uklohnili silene zdlouhavy zanrovy gulas, v kterem je misto pro dojemne rodinne dramo, kriminalni zapletku, lovestory, misty velmi temny thriller nebo existencialni rozjimani nad smyslem zivota. Vznikl odpudivy a nudny vysledek, ktery nedokaze zachranit ani sympatak Caviezel. Scenar je polopaticky, neustale vzorne upraveny, tak aby mohla JLo sypat z rukavu desiva zivotni moudra a neustale se ptat: "Kdo jsi?" Zkratka velmi spatny film, ktery si hraje na tajemne drama, ackoliv hned na zacatku vylozi vsechny karty na stul. ()

Reklama

dogma97 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas tenhle film zkouknu v naději, že tentokrát už konečně prozřu a pochopím plytkost a faleš příběhu, a konečně tak budu moci radikálně snížit svoje neúměrně vysoké hodnocení, založené pouze na chlípném zalíbení ve vnadné Jennifer a slabošském podlehnutí Jeho smutnému pohledu. A ono zase nic. Tak snad příště... ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Tomuto sa v odborných kruhoch vraví “riedka sračka”. Film, ktorý objektívne nie je vyložene zle spracovaný, no je jednoducho o ničom. Podľa názvu som čakal nejakú kriminálnu zápletku, no z tohto súdka sa tu rieši len domáce násilie na ženách a aj to len okrajovo (chvalabohu, lebo je otrasne napísané aj zahrané). Hlavnou náplňou snímku je ale sledovanie vzťahu traumatizovaného Caviezela (čo sa permanentne chová ako autista alebo latentný úchyl) a JLo, ktorá sa ho snaží zachrániť vo svojom náručí. Táto melodráma ale tiež veľmi nefunguje a tak je výsledkom len nezáživný blivajz. 4-/10 ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Film, který hraje na city diváků. Řeší totiž dva problémy, které se možná dotýkají více lidí, než jsme si ochotni připustit. Přesto mě to však vůbec nevadilo ! Naopak - zkuste si položit otázky. Je lepší trpět domácí násilí, nebo se mu postavit ? Je lehčí vyrovnat se ze ztráou rodiny, nebo žádnou nemít ? Kvalitní herci, slušný scénář - pro mě silnější 3. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Pieseň, ktorú Catch (James Caviezel) a flautista hrajú v nočnom klube, je "Nature Boy" od Nata 'King' Colea. (Raccoon.city)
  • Za účinkování v tomto filmu Jennifer Lopez inkasovala devět miliónů dolarů a stala se nejlépe placenou latinskoamerickou herečkou. (ČSFD)

Reklama

Reklama