Reklama

Reklama

Poslouchej

  • USA Listen (festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Snímek vypráví příběh mladého páru, který vyráží na výlet, aby jejich vztahu dodali novou energii, protože se zdá, že už se vyčerpal a spěje k zániku. Dívka má navíc silné podezření, že jí je partner nevěrný, ale nemá pro to důkazy. Partnerovo koketní chování vůči jiným ženám ji v tom však utvrzuje. Během cesty, kdy její partner spí, uslyší v autě hlas a jak se záhy ukáže, jde o hlas mužovy milenky. Ta se dokonce dívce začne zjevovat. Je to jen noční můra, halucinace, nebo snad její partner skrývá daleko hrůznější tajemství, než jsou občasné zálety? Jak ubíhají kilometry, atmosféra houstne a ve chvíli, kdy dívka záhadu rozluští, jí začne jít o život. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

Tominni 

všechny recenze uživatele

První část filmu je nečekaně dobrá a vypadá to ne dobrý vztahový film, druhá část je ale o dost slabší. Na začátku vás budou štvát oba. Repliky jsou dost trefné a nechodí moc okolo, na druhou stranu druhá půlka se občas blíží až ke trapnosti. Ale nakonec to nevyzní tak špatně, takový průměr v české produkci. ()

maniacxl 

všechny recenze uživatele

Zajímavě divný...Syrový dialogy,de facto film pro dva herce,kteří ale hrají přesvědčivě a dobře.Mega zázrak to není,ale jsme v České republice,kde žánr jako je mysteriozní thriller moc neumíme.Mně to uběhlo rychle i díky délce(cca 75 min.),a ani jsem se nenudil.Jo, asi jsem docela příjemně překvapen,protože jsem od toho nečekal nic.Jak to asi dopadne jde po chvilce vytušit,ale nevadilo mi to.65%. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Teď jako úplně nevím, jak se k thrilleru dua Laňka, Müller postavit. První polovina, tak trochu ze života (každý, kdo je v nějakém vztahu ví), ale vlastně o ničem.  Buď se jede v autě, leží na pokoji a nebo mu ho Ryška nechce vykouřit. Pomocí uši trhajících replik se dvě nesympatické postavy točí v kruhu a řeší (s prominutím) hovna. Střih. Záběr jako z japonského mystery hororu a roztáčí se úplně jiná game. Psychologická hra myšičko, myš, pojď ke mne blíž…..na logiku se, ale bohužel pořád hrát nezačne s tím, že konec to pohřbí úplně. Pánové se pokusili o něco, na co nejsme v naších končinách tak úplně naučení…..to je určitě fajn. Blbé pro ně je, že u filmů se víc, než snaha cení výsledek. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Celkem bych ocenil, že se někdo v naší kotlině pokusil vykročit ze zavedených žánrů, ale i v tomto filmu to přišlo pozdě. A sledovat půl stopáže nudné, byť ze života dobře okoukané dialogy rýpající ženské a jejího flegmatického budižkničemy (u něho v obzvlášť ochotnickém hereckém ztvárnění), to bylo nad mé síly. Než přišel první mysteriózní moment, už jsem dávno usínal. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Další z nenápadných českých filmů, k nimž jsem se dostal díky Netflixu, protože mi v roce 2019 unikl. Na rozdíl od většiny hodnotících a komentujících mi snímek na české poměry v rámci žánru připadl solidní. Herecky mi sice více seděla Kristýna Podzimková, ale i tak mi stupňování napětí mezi oběma postavami a vkládání hororových prvků připadlo povedené. A to jsem netušil, že od stejných režisérů uvidím ještě lepší film. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ústřední píseň filmu zajistila britská skupina Morcheeba. (ČSFD)
  • Snímek se natáčel především v oblasti Chomutovska. Tvůrci tam našli lokality, které svým charakterem podtrhly syrové pojetí filmu. [Zdroj: časopis Cinema 8/2018] (ČSFD)

Reklama

Reklama