Reklama

Reklama

Stíny mezi námi

  • USA I Still See You (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Desať rokov po obrovskej katastrofe sa Veronica (Bella Thorne) snaží žiť život ako normálna tínedžerka. Skutočnosť, že v jej meste sa neustále objavujú duchovia je už úplne normálna. Objavujú sa ako malé spomienky, ktoré nikomu neubližujú. Ale čo ak sa objaví duch, ktorý bude mať úplne iné ciele? (silentname)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (61)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad zabitý tím, že je natočený jen pro teenagery, kvůli čemuž je pak příběh nablblý, trestuhodně nevyužitý, zbytečně romantický (a hlavní hrdinka musí aspoň trochu vypadat jako emo, že...) a celkem odhadnutelný. Taky je to strašně průměrně a dost nudně natočené, herecké výkony nejsou nic extra a mě osobně všechny postavy byly nesympatické. Tak jak se mi pak takový film má líbit, že... Bohužel jsem od toho já blbec čekal něco úplně jiného, než echt teen thriller-mysteriózní-horor-sci-fi. Nejvíc na tom stejně zamrzí ten promrhaný potenciál, kvůli kterému víc jak lepší 1* dát nemohu. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Leklá čůza Veronika, blba Kirka mucká... PŘELUD zhusen pryč utíká... prská, plive, kucká. " Možná... Kdyby Bella byla poslední holka na světě a já předtím strávil dvacet, třicet let na pustém ostrově, tak možná... Ale ne, brrrr! Nicméně, tento divně zvrhlý až recesistický casting (taky její mutr, milec Kirk, spolužáci... samé výstavní estetické kousky), měl i své výhody. Nerušily mě žádné obavy o postavy a já se mohl soustředit na svinského přeluďáka, kterému čouhaly údy z vědeckých škatulek. Fešný sériový duchovrah, zřejmě velmi otužilý, proto imrvére svlečený, jen v boxerkách, nestydatý šmírák koupelnový (ovšem úlovek nic moc, jen čůza v igelitu balená) a pěknej hajzlík i po smrti. Nebo ne? No nic. Radil jsem se s přeludem, prý navěky tu nebudem... a hvězdy si do hrobu nevezmu. Tak dvě bubací dám, strašidelně zasloužené. Protože Bella Thorne s tělem samice, ale hlavou Medůzy, ta mě bude nehezky strašit ve snech. Spolu se všemi přeludy volám po remake! ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film balansujúci na hrane thriller / soft horor. Ako sa postupne odhalili jednotlivé časti príbehu, tak tým viac som mal pocit, že by som to spíš „čítal“. Ale len z pera S. Kinga (tento film nevznikol na základe jeho príbehov, má to na svedomí niekto iný). Celkom slušne režírovaný film, kde sa mi pozornosť nestratila a myšlienkami som nebol inde. B. Thorne v poriadku, ale jej „výzor“ pre tento príbeh mi príde prehnaný. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po nehodě v laboratoři se kdesi ve Státech přemnoží duchové, ale protože se jedná o pouhé projekce, jedná se o strašidla zcela neškodná. Když se jedno z nich začne chovat divně, rozhodne se dvojice studentů zjistit, co za tím je. Docela solidní nápad i ničím neurážející zpracování. Je pravda, že momenty, které by měly vystrašit, se zrovna dvakrát nepovedly a rozuzlení bylo avizované dřív, než by se slušelo. Ale jinak film celkem šlape, najde se tu pár neotřelých nápadů a bavila mě i ústřední dvojice ve složení Bella Thorne-Richard Harmon. Znovu se na to asi nepodívám, ale za ten čas to stálo. 60% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Šoustačková Bella Thorne v zajetí duchařských hologramů i holobrádků. Teď jde jen o to ztopořit úd nad jejím novým zástřihem a ztvrdnout (úžasem) z její neotřele nahozené barevné (vlasové) kreace a zaručeně pravých prsních implantátů. Krouživými pohyby se dá užít invenční jízda městem duchů, kterou rozhodně nelze brát za typický katastrofický film, nýbrž se před divákem postupně rozprostře originální detektivní příběh, který se dobere zářného vyvrcholení a solidně zamotá se žaludem. Režisér Scott Speer chtěl zažít s Bellou dvojnásobnou tvůrčí felaci a podařilo se. Bella kývla, poslušně klekla a bez výčitek "mítú" si uhnala opuchlé rty a ošklivě zapálený jazyk, protože svoji hereckou kreaci u kalhot plných tvůrčích duchů neodbyla. Na něco (fe)lačně výpravného nebyl čas ani finance, buďme rádi, že tvůrci zachovali střízlivý postoj a nalili všechny finanční prostředky do mnoha zajímavých i originálních vizuálních nápadů. Zdařilým se dá nazvat i zby(tně)lý casting, který Bella svými vnady nevyšoupla mimo dění, a hezky se stejnoměrně podělila o dobrou úroveň herectví. Mozaiku nevídaných nápadů s postupným vrstvícím se nánosem detektivního puzzle se podařilo udržet po celou dobu v zajímavých intencích, hezky to do sebe nakonec zapadlo. Zda ovšem byl přítomen nějaký nedodělek, to už není nutné pitvat. Tvůrci prokázali, že s Bellou jsou mimořádně potentní. 10/10 ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

  • Natočeno podle knihy Daniela Waterse „Break my Heart 1,000 Times“. (Asmodin)
  • Bella Thorne nosila během natáčení černou paruku. (ČSFD)

Reklama

Reklama