Reklama

Reklama

Homecoming

(seriál)
Trailer 2
Drama / Thriller / Psychologický
USA, (2018–2020), 8 h 41 min (Minutáž: 24–37 min)

Hrají:

Julia Roberts, Janelle Monáe, Bobby Cannavale, Stephan James, Alex Karpovsky, Shea Whigham, Ayden Mayeri, Marianne Jean-Baptiste, Dermot Mulroney (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Antologický seriál zaměřený na tajemnou společnost Geist Group, netradiční wellness společnost a její stejně netradiční program „Iniciativa návratu domů“. (tribican)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (18)

zsn odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečná utahaná hovadina kdo ví o čem s vysloužilou zubatou kačenou Roberts. Nenávidím tuhle herečku od samého počátku. Každý seriál dokoukám. Každý druhý vysoce hodnotím, ale u tohoto po druhém díle nehodlám trpět dále. Dnes se vytváří seriál za seriálem, člověk to nestíhá ani usledovat a právě počiny jako jsou tyto, které vás nechytnou hned, nestojí v dnešním kvantu za váš čas. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

How much did Heidi know? Ne že bych nechápal, proč se tomu vžila hanlivá nálepka "vyprázdněné stylistické cvičení", ale ta krutě nesedí z jednoho prostého důvodu. Jak se ve druhé polovině ukáže, tak ona záměrně pomalu budovaná podprahová sedmdesátkovým konspiračním thrillerům hold vzdávající lahůdková über-forma (Esmailovi s Campbellem všechna čest) není důvod, ale prostředek. Navíc prostředek, který je zúročen, jelikož i přes zdánlivou chladnost a odtažitost je to ve finálních epizodách až překvapivě emocionální. Což funguje díky tomu, že ty chybující charaktery sice nenápadně, ale přeci jen postupně přirostou k srdci. | S1: 4/5 | ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Nalákali mě na tvůrce Mr. Robot, tak jsem očekával další pecku. Natočené to je relativně slušně, ale dějově to je velmi prázdné i když se to tváří, že by tam mohlo být něco zajímavého. Herci jsou dobří a zachraňují svými výkony tu scénaristickou nudu. Zklamání, od jmen, která se pod to podepsala bych čekal něco víc. 50% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Formálně brilantně natočené vyšetřování podivného wellness zařízení v Tampě na Floridě pro válečné veterány. Nekalé praktiky farmaceutických firem jsou zde ale konfrontovány s podnětnými myšlenkami. Když to funguje tak co je na tom špatného? Kdo je tu pokrytec? Bobby Canavelle je tu boží, jeho úskočný kravaťák je tahoun i přes telefon. Julia Robertsová, byť jde o hvězdu první kategorie a hraje velice dobře mi tady moc nesedí. Myslím že v prvním nástřelu scénáře mělo jít o mladší holku ze školy a bez zkušeností, než o starší paní, ale tahle se to, jak by řekli v Geistu, líp prodá. Jiskření mezi ní a léčeným dvacetiletým vojákem by bylo uvěřitelnější. Přesto Esmail je mistr formy a jeho projekty mají hlavu a patu. Snad od něj uvidíme brzy ještě více realizovaných projektů. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca seriálová variácia na Mandžuského kandidáta a Memento. Tvorcovia námet vyťažili do maximálne realistickej podoby a napriek tomu, že pointa je málo prekvapivá, ja som sa rozhodne podvedený necítil. Dokonca aj záhada menom Julia Roberts (záhadná pre mňa už roky tým, ako sa mohla stať hollywoodskou superstar) sa do tohto komplotu výborne hodí (aj keď účinkuje iba v prvej sérii). Za 5 bobulí. (2.5.2021) ()

Galerie (228)

Zajímavosti (4)

  • Herečka Julia Roberts si příjde za jednu epizodu na 650 tisíc amerických dolarů. (ČSFD)
  • Použitie cvičeného pelikána stálo tvorcov zhruba 50 000 amerických dolárov. (Astonko)
  • Väčšinu použitej hudby sme už pred tým mohli niekedy počuť v iných filmoch a seriáloch. (Astonko)

Související novinky

Spotify začne adaptovat své podcasty

Spotify začne adaptovat své podcasty

26.09.2020

Hudební aplikace Spotify má v současnosti 170 milionů neplatících zákazníků a 138 milionů prémiových uživatelů. A teď se společnost rozhodla tato čísla zužitkovat – hodlá totiž ještě ve spolupráci s… (více)

Reklama

Reklama