Reklama

Reklama

Obsahy(1)

IMSF a Lukrum, kteří nyní sdílejí zdroje vody i energie, vytvořili chatrnou koexistenci, která je ohrožena, když velitel Kurt Hurrelle (Jeff Hephner) a jeho posádka nečekaně pokročí ve své misi vytěžit planetu. Velitelka Olympus Town, Hana Seung (Jihae), má plné ruce práce udržet mezi oběma tábory diplomatické vztahy. Vše funguje, dokud nedojde k tragédii. Na Zemi se aktivisté Greenpeace vydávají na moře, aby protestovali proti ropným vrtům na Arktidě a zkoumali jejich účinky. (National Geographic)

(více)

Recenze (3)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Méně doku, více telenovela, ale myšleno spíš v dobrém. Tu doku část tentokrát zaplní Greenpeace, resp. ochránci životního prostředí. Vcelku pravděpodobně budou potřeba na jakékoliv planetě, kam člověk vkročí. Stejně tak i na Marsu dojde ke konfliktu mezi vědci a mamonáři. ()

Reklama

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docu pomalu ustupuje, zůstává hlavně drama, ale stále si to drží vysokou úroveň. Jistě, zamrzí za vlasy trochu přitažené věci (sestra velitelky se i přes všechny testy vydává do vesmíru s tumorem; rvačka na oslavě... ačkoliv jsou to jen lidi) a pousmát jsem se musel i nad protesty Greenpeace. Vždy mě pobaví, jak se s lodí, která hltá naftu po galonech, přiřítí k těžařské plošině a protestují proti těžbě ropy... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama