Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašem poprvé už nebude život jako dřív. Hlavní hrdinka Tessa je vzorem hodné holky. Příkladná pilná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka, skvělá studentka prvního semestru s velkými ambicemi a plány do budoucna. Její učebnicový životní plán ovšem nepočítal s tím, že se objeví tajemný kluk Harding Scott. Nijak zvlášť oblíbený, drzý a nafoukaný samotář s pronikavým pohledem a s pověstí „od něj se drž radši dál“. Je nebezpečný... a nebezpečně přitažlivý. Zakázané ovoce přitahuje i hodné holky a Tessa se přes veškerá varování vrhá do vztahu, který se všeho nejvíc připomíná horskou dráhu. Je stejně děsivý jako vzrušující, přináší pláč i nepopsatelné štěstí, něhu i krutost a nikdy nejede v klidu po rovině. Má takhle vypadat láska? Síla jejich vztahu a vášně mění všechno, co doteď znala a co od svého života čekala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (159)

mchnk 

všechny recenze uživatele

Příběh samotný by se vešel do patnácti minut, dokonce i těch více jak sedmdesát slečen od 12-20 let, s precizně roztrhanými a povytaženými kalhoty nad kotníčky, kterým jsem film promítl, bylo povětšinou zklamaných...konec je skutečně WTF? Nebo spíše české...hmmm. I když nestoudná rozmazlenost a opovrženíhodná rozmařilost americké mládeže, jež je tu, samozřejmě bez tohoto záměru, hezky vyobrazena, může sloužit jako odstrašující příklad. Osobně v to trochu doufám. Krásný vizuál i americké kočičky (matka s dcerou zde vypadají jako kamarádky), ale sledovat devadesát minut dětské líbání a k tomu, jednoduše předpověditelný, povrchní mini příběh s tisíckrát omílaným, naivním námětem, který končí v duchu - A jestli nezemřeli, milují se dodnes - není divácky moc záživné. Nechybí také klasický přerod super floutka a povrchního rebela v upřímného člověka, který v sobě objeví čistou lásku k jedné, přednedávnem ještě čisťounké a zcela neposkvrněné, dívence, ze které je už sebevědomá osoba, která přesně ví, co chce. Dle premiérové návštěvnosti v našem malém městě soudím, že tento projekt je ze skupiny___It's all 'bout the money, man___Vždyť dnes se jim stačí dostat do mobilů a přesně jim ukázat, na co mají do kina zajít...jak mají žít. Osobně jsem neviděl, krom kina, nikde jedinou reklamu, ale to může být i tím mým starým mobilem. [Kino Citadela - Litvínov] ()

mkubalikova 

všechny recenze uživatele

Stahování trvalo déle, než jak dlouho jsem se vydržela dívat. Nemám vůbec zájem to dokoukat, zato mám obrovskou chuť napálit odpad. Neudělám to jen kvůli ústřední dvojici: Josephine je rozkošná a Hero geny nezapře. Se slzou v oku vzpomínám na dobu, kdy já byla cílovkou pro teen romantiky a točili se klasiky jako Deset důvodů, proč tě nenávidím. 20% ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Ne! Bože neeeee! Tak předvídatelný, naivní, trapný a ubohý "asifilm" jsem ještě neviděl. Tolik klišé narvat do hodiny a půl, to se nevidí. Modelka, model, šablonovité životy, naprosto okoukané - tuctové prostředí, nic nového. Nula. Pro mě naprostá nula a kdyby tam nehrála S. Blair, už to má odpad. Ano, cílová skupina jsou asi tak 12leté holky, ale tím spíše mě vytáčí, jak jim někdo může rvát takové sračky do hlavy. Nemá to s realitou společné zhola nic ! Fuj.... ()

Daniel2003 

všechny recenze uživatele

Jako proč by ne? Jasně že by to šlo mnohem lépe a kreativněji, ale copak jsou ty nejoceňovanější romanťárny ve skutečnosti možné? Tohle je napsané tak, jak to opravdu v reálu je, nebo může být (nebo jak by to asi holky chtěly mít) a dává najevo, že si na nic nehraje. Klišé je celý film, ale taky to na pohodu přiznává, tak proč to srážet? Hlavní dvojice je super, chemie funkční, a i když to kluci určitě prožívají méně, než holky, na které je to očividně cílené, ani tak to neznamená, že by se na to nedalo v klidu koukat bez donucení tvojí lady. Tessa je zajímavě naivní a Hardin zas nečekaně chytrý, inteligentní a sečtělý. Hudba je strašná, to jedině, ale jinak moc nemám tomuto dílu co vytknout. No jasně, taky je mi líto Noaha, jenže mu stejně nikdo nefandil. Pěkných milých 65% s tím, že asi trochu nadhodnocuji, ale come on! Je to prostě dobrý! ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film „After“ v prezentovanej forme neprináša nič takého, čo by sme v iných (a podobných) snímkach nevideli. Mladá slečna (ktorá už má dlhoročného kamráta/priateľa) sa dostane na výšku a „nekompromisne“ sa zamiluje do chlapa, od ktorého by si za normálnych okolností držala vždy určitý odstup. Potom sa však ukáže, že nič nebolo tak ako to na začiatku vypadalo, alebo áno? Moderný romantický príbeh spíš podľa chuti dnešnej generácii. Dvaja hlavné postavy, J. Langford a H. F. Tiffin cítia jeden druhého, ich spoločné scény dokážu predať, a to je kľúčové z hľadiska úspechu. Film s určitým počtom chýb a nedostatočne využitým potenciálom vedľajších postáv. Poetický záver s dostatočne otvorenými dverami do budúcna. Napriek určitým chybám a klišé som zvedavý na pokračovanie. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • 20. května 2019 Anna Todd potvrdila pokračování. Pokračování je pojmenované After We Collided (2020) a je založeno na Toddově druhé knize v seriálu „After“. (ČSFD)
  • Josephine Langford (Tessa Young) přiznala v rozhovoru, že četla prvních pár kapitol „After on Wattpad“ několik let předtím, než byla obsazena jako Tessa. (ČSFD)

Reklama

Reklama