Reklama

Reklama

Všem klukům, které jsem milovala

  • USA To All the Boys I've Loved Before
Trailer 1

VOD (1)

Její tajné milostné dopisy se dostanou k objektům jejích citů a poklidná existence Lary Jean na střední škole je pryč. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Tak jo, já vím, že nejsem už úplně cílovka těhle filmů. Koneckonců, je mi skoro třicet, bože! Tolik?! No nic. Ale četla jsem všechny tři knihy a zamilovala jsem se do toho příběhu a filmy mi to jen krásně doplnily. Přísahám, oba filmy jsem viděla už tak minimálně desetkrát a nemůžu se toho milostného příběhu nabažit. Je to sice strašné klišé a naprosto předvídatelné, ale fakt se mi to moc líbí :) ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Obsazení to celkem zachraňuje, protože je to na můj vkus moc cukrkandlové a loztomijoucté. Čekal bych víc humoru a něco trochu originálního i když v tomhle žánru asi není už co vymyslet. Ale holky hezký i když dialogy takový Béháčko blahý pameti. Ty americký středoškolský šablony jsou už ale dost nudný a nereálný. Herecky zaujala jen nejmladší sestra. Jinak sbírka hezounků a pipinek. ()

Reklama

Ingtar2 

všechny recenze uživatele

'To all the boys I've loved before' alebo 'jak sa baba medzi dvomi rovnakými chalanmi rozhodnúť nemohla'. Ovšem jeden s ňou už chodil a druhý s ňou chodí aby nasral bývalku. Samozrejme bývalka musí byť brutálna mrcha akú na stredných školách budete ťažko hľadať a hlavná postava je anjelik na pohľadanie. Samozrejme celé je to vyplnené hercami z ktorých idú mladé dievčatá do kolien a rádoby 'peknými' herečkami aby na tento škvár tvorcovia nalákali aj nejakých chalanov. Príbeh je jedna úplná vata v ktorej by ste dôležité plot pointy hľadali ťažko a samozrejme je to natlakované toľkými klišé, že by sa Rosamude Pilcherová sa toto dielo nehanbila. Ale sme v móde, preto dáme nejaké to prcanie vo vírivke na Instagram aby sme pridali akú takú krízu 10 minút pred koncom, ako keby nebolo jasné ako to skončí. Hlúposť, ale na rozdiel od ostatných užívateľov nemám náladu hrať sa na 'milé hlúposti' alebo 'old school feeling hlúposti'. 1* za ako tak originálny nápad s listami, ktorý sa veľmi podobá na to, čo robia naozajstné dievčatá, inak je to basically všetko hlúpe a trápne. Nehnevajte sa, ale 20%. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dnešek jsem věnoval trojici filmů, které mě zrovna nenaplnily nadšením, ale tahle studentská romantická komedie z nich byla nejlepší (což mluví za vše). Všechno se pochopitelně odvíjelo podle pevně stanoveného vzorce, takže jsem nečekal žádná překvapení, ale byl jsem připraven na línou nudu. Nevím, jestli už jsem byl dnes příliš vyšťavený, ale k mému bezbřehému údivu jsem se poměrně slušně bavil, takže by se dalo říct, že mi tahle nenáročná záležitost vylepšila den. A navíc má podobný název jako jeden PVE achievement ve WoWku... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jaj doprdele ako su mne ukradnute tieto umele a od zivota odtrhnute problemy US mladeze. Uz som si vsimol, ze csfd je zamerikanizovana, europske filmy su v hlbokom zazemi. Nudna tupa nezazivna plana romantika s vatovo planymi plkmi, len dalsia US umelotina, ktora je tu brutalne nadhodnotena . 30 % ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Scénu, kde Peter Kavinsky (Noah Centineo) otáčí Laru (Lana Condor) čelem k sobě ve školní jídelně, byla Noahem imrpovizována, stejně jako scéna, kde Peter „zachraňuje“ popcorn předtím, než s Kitty (Anna Cathcart) začne polštářovou bitvu. (pityty)

Reklama

Reklama