Reklama

Reklama

Rány

  • Velká Británie Wounds (více)
Trailer 1

VOD (1)

Will (Armie Hammer) má poklidný život, půvabnou přítelkyni (Dakota Johnson), pracuje jako barman v příměstské čtvrti v klidném baru, kde se kromě občasných šarvátek hostů toho moc neděje. Vše se ale změní ve chvíli, kdy si jeden z hostů zapomene mobil. Série následujících události podněcuje Willovu zvědavost až na hranici, kdy si není jistý sám sebou. Je vše, co vidí, jen výsledek vlastní představivosti, nebo se svět skutečně zbláznil? Atmosféra a postupné vygradování příběhu dovoluje divákovi si na stejnou otázku odpovědět sám. (notozjano)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (143)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo hodně znepokojující psycho. Depresivní atmosféra od samého začátku, úplně mě vnitřně ničilo se dívat na hlavní postavu, jak se mu rozpadá život, takovým způsobem jako zde. Perfektní casting, scény s krásnou Dakotou opravdu nepříjemný, celkově celá ta atmosféra zničující. A ten závěr se šváby, uff. Tohle mi sedlo a zůstane v hlavě ještě pár dní. Výborný, určitě chci někdy vidět ještě jednou. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Psala jsem, že horor "Eli" by neměl uniknout vaší pozornosti, zato tenhle horor ať jí klidně unikne. Nebo takhle - já nejsem fanda těch filmů, kde se postavy nechovají hloupě, ale rovnou absurdně, bizarně a nepochopitelně. Kde příběh vůbec nic nevysvětluje, jenom vrší jeden bizár na druhý. U toho se ani nejde bát, když se všichni chovají jak magoři a nemají žádný normální lidský reakce. Ani znepokojivý mi to nepřišlo, jenom neskutečně nudný. Aspoň něco by vždycky fungovat mělo, když už se horor pouští do těchto "ambivalentních vod," ale tady stálo za hovno všechno od charakterů postav po příběh až k nulový strašidelnosti. Armie Hammer - ať už je dobrý herec nebo ne - celou dobu svým projevem připomíná Marka Wahlberga v "The Happening," ale těžko se divit jeho zmatení - nejspíš taky neměl ani páru, co se vlastně děje. A že konec je zklamáním na plný čáře už mě tedy nijak nepřekvapilo. Tohle považuju opravdu pouze za ztrátu času. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Po bitke medzi zákazníkmi v podniku kde pracuje si barman so sebou vezme aj mobil ktorý tam zabudol jeden z hostí. Na telefón stále prichádzajú nové správy a tak neodolá a začne na ne odpovedať. Zistí, že správy su viac ako znepokojujúce rovnako ako fotografie ktoré v telefóne objaví...Vlažnejší úvod vystrieda stúpajúce napätie aby sme na záver dostali síce pekne natočené ale v podstate nezmyselné vysvetlenie. Potešil český dabing na Netflixe ale inak ide o podpriemerný horor. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Podobne ako v prípade The Turning sa jedná o netradičný horor, ktorý svojím koncom a niektorých aj priebehom sklame. Bavilo ma to, bol som zvedavý, že čo sa deje ale nejako márne som čakal celý film, kedy sa to rozbehne. A ono to bolo rozbehnuté v podstate od začiatku. Čiže oceňujem opäť netradičnosť, povznesiem sa nad takú linearnosť napätia, ktoré ale bolo stále na dosť vysokej úrovni a pochválim odvahu a nápad. Pre mnohých to asi nebude top žánrovka, ale treba točiť a vymýšľať stále niečo iné, a tento film takým je. 6,5/10. ()

octopuska 

všechny recenze uživatele

Není nad to spáchat občas kulturní hřích. To ani jinak nejde. Když je to s oblíbeným hercem v hlavní roli, dá se přimhouřit oko. Je to teda výplach, to se musí nechat, ale i přes plytký hororový námět se to dá. Samozřejmě díky Armiemu, který to slušně táhne sám. Dívá se na něho fakt pěkně. Je to sice povrchní hodnocení, ale jak říkám občas je to potřeba. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • V momentě, kdy přijde Will (Armie Hammer) domů, si sedne na pohovku a zapne hru na konzoli Playstation 3. Jedná se o hru „Bulletstorm“ z roku 2011 od vývojářů z People Can Fly. (sQelle)
  • Film vznikl na motivy knižní předlohy od Nathana Ballingruda – „The Visible Filth“. (Scaryman)
  • Produkcia filmu začala v apríli 2018 v New Orleans. (Scraffy)

Reklama

Reklama