Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co ve svých třinácti letech přijde o matku, přijíždí utrápená Julie do městečka La Porte v Indianě, kde má žít se svou babičkou Karen. Stárnoucí hvězda koncertních pódií a stříbrného plátna však trpí ranou formou Alzheimerovy choroby, což ale nikdo kromě ní netuší. Zoufale se proto snaží s vnučkou sblížit a seznámit ji se svou minulostí dřív, než bude pozdě. Obě jsou ale příliš tvrdohlavé - i když každá svým vlastním způsobem - a neustále se hádají. Karen ovšem brzy objeví něco, co je obě spojuje: Juliin úžasný hlas. Hlas, který se velmi podobá tomu, jaký kdysi Karen sama mívala. Postačí ale odhalení Juliina pěveckého talentu k tomu, aby se babička s dívkou sblížila a stihla jí předat své "dědictví" včas? (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

kocik1 

všechny recenze uživatele

Ničím neurážející předvídatelný film s dobrou kamerou. Pokud bych se chtěla cítit jako Sybila, tak tady mám dost vysokou pravděpodobnost, že se mi podaří vyvěštit tu správnou budoucnost. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Obyčejné tv drama o neobyčejných starostech. Stačí si přečít obsah filmu a všem bude jasné o co celý film půjde. Boužel žádnou přidanou hodnotu tady nevidím. Navíc mě ta hudební složka (nacvičování muzikálu) vůbec nebrala. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Obyčejný rodinný film z řady těch slabších. Už začátek je hodně volný, pak to začne být lacině srdcervoucí a prvoplánovitě dojemné. Film, který jenom prosviští kolem a lehce na něj zapomenete. Není důvod si ho pamatovat. 2- ()

Eddemi 

všechny recenze uživatele

Celkom nuda. A mierne afektovane herecke prevedenie. Ale jednu hviezdicku za zaverecne titulky so super hudbickou:-) ()

Reklama

Reklama