Reklama

Reklama

Červený drak

  • Česko Lovec lidí (více)
Trailer 2

Psychologický thriller podle novely Thomase Harrise, autora "Mlčení jehňátek". Policie je stále bezmocná v pátrání po psychopatickém vrahovi, který za úplňku koná své děsivé činy. Jedině penzionovaný úředník Will Graham (William Petersen), který se dokáže vžít do duše druhého člověka, se dokáže k vrahovi přiblížit. S pomocí uvězněného vraha studentek, choromyslného psychiatra Hannibala Lectora, se Grahamovi podaří nalézt psychologický motiv vražd. Vrah sní o tom, že po něm lidé touží. "Když děláš to, co bůh dosti často, měníš se v to, čím bůh je." A svá vítězství si musí připomínat. Graham je nyní na správné stopě. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

nanamarak1

nanamarak1 (hodnocení, recenze)

Střih v záverečné přestřelce je naprosto příšerný, ale jinak je film dobrej. 

Braveheart

Braveheart (hodnocení, recenze)

Výborný film, klasický atmosférický osmdesátky. Brian Cox v podání Hannibala na ďábelsky charismatickou verzi Anthony Hopkinse samozřejmě nemá, rozhodně je ale fyzicky mnohem podobnější Hannibalovi z knižní předlohy. Will Petersen je zase naopak drsnější a možná i o chlup lepší než Ed Norton. Celkově spokojenost.

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Tak tohle jsem viděl dávno před Mlčením jehňátek, aniž bych vůbec tušil něco o existenci knižní předlohy. Když jsem pak byl v kině na Jehňátkách, vrtalo mi to dost hlavou. :-)

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Gemini: Anglický samozřejmě jsou, jenže ty moje jsou pravděpodobně k directors cut, protože se k mojí verzi filmu objevují dialogy navíc. Film jsem už bohužel smazal, v 99% případů si je pálím, ale tenhle mi za to opravdu nestál.

fannah

fannah (hodnocení, recenze)

Tohle na DVD bohužel nevyšlo.. Stáhl jsem na torrentech DVDrip, ale bohužel neexistují české titulky.

Satan

Satan (hodnocení, recenze)

Nevíte, kde tento film sehnat ? A neříkejte VHS/DVD půjčovna, nvm, jestli to vůbec na VHS nebo DVD vyšlo.

Související novinky

Tvůrci Gravitace pátrají po Atlantidě

Tvůrci Gravitace pátrají po Atlantidě

18.10.2013

Na úspěchu napínavého vesmírného dramatu Gravitace (aktuální tržby 200 milionů dolarů celosvětově, což je na říjnovou premiéru impozantní suma) má bezesporu největší podíl režisér Alfonso Cuarón. Bez… (více)

Reklama

Reklama