Reklama

Reklama

Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon

  • Velká Británie Shaun the Sheep Movie: Farmageddon (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Blízké setkání třetího druhu s nejoblíbenějším ovčím stádem v Shaunově zbrusu novém filmovém dobrodružství. Podivná světla nad klidným městečkem Mossingham oznamují příchod záhadného návštěvníka ze vzdálené galaxie... zatím co na nedaleké farmě Mossy Bottom Ovečka Shaun nic netuší, protože má plné ruce práce s geniálními nápady, jak si vystřelit z farmáře a rozčílit Bitzera. Brzy však jedna rošťácká mimozemšťanka poblíž farmy havaruje. Shaun se rychle chopí nové příležitosti a vyráží na intergalatickou misi na záchranu malé návštěvnice před ďábelskou vládní organizací, která se jí snaží chytit a zneužít pro své nekalé cíle. Podaří se Shaunovi a jeho stádu odvrátit Farmageddon na farmě Mossy Bottom? Držte si klobouky, vydáváme se na vzrušující, dojemné sci-fi dobrodružství z Mossy Bottom Farm až do hlubokého vesmíru. Cesta tam vede skrz automyčku! (Bohemia MP)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (95)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tak dobře, Aardmane, budu dělat, že Pračlověk nikdyp nevznikl, protože druhý Shaunův film je zase super. Fantastická groteska plná nejrůznějších odkazů a legrace pro všechny - děti se baví a dospělí se baví jako děti (ověřeno, žádná fráze), humor není ani zdaleka jen o tom, že někdo křičí nebo sebou mlátí o zem, a roztomilý mimozemšťan si vás vážně získá. Kdyby už se pracovalo na dalším filmu, byl bych nejšťastnější. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Prvníl  díl byl fajn. Studia Aardman si celkově cením a i tentokrát se mu podařilo zachovat alespoň minimální kvalitu. Třeba animace je tentokrát ještě lepší než minule a moc pěkně se na to kouká. Jinak jsem se ale minule bavil víc. Stále ale oceňuji schopnost natáhnout bezeslovný jednoduchý seriál do celovečerního filmu s komplexním příběhem. Děj o ufounkovi mě po celých 86 minut bavit nedokázal a jako sci-fim nepolíbeného člověka mi případně odkazy na populární filmy unikaly (kdo by tušil ,že budu muset mít na takový film speciální vzdělání,) Ale i tak jsem musel uznat, že je ten ufounek až nebezpečně roztomilý, farmařův plán na zábavný park důmyslný a je tam pořád hodně milých oveček. Někdy i tohle stačí. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Druhý celovečerný film ovečky Shauna sa snaží nadviazať na úspech prvého diela. To sa mu však darí len do polovici filmu. Potom je to už spíš slušná priemerná úroveň bez výraznejších a lepších (zábavnejších) scén. Príbeh síce klasický so všetkými známymi časťami, ale vo svete „Shauna“ má to svoj potenciál. Teraz však tvorcovia nedokázali z toho vyťažiť viac. V porovnaní s prvým (geniálnym) celovečerným filmom je to „dva kroky dozadu“. P.S.: Druhá najlepšia scéna druhej časti príbehu je po titulkoch, v ktorej malé ovce vytiahne kábel zo syntetizátoru. Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Šel jsem na film Ovečkou Shaun zcela nepolíben a byl nečekaně překvapený, jak moc jsme se bavil. A to nejen záplavou popkulturních (ovce obědvající na traverze jako slavná fotka zedníků na rozestavěné budově Empire State Building mi zůstane v hlavě ještě hodně dlouho) a hlavně sci-fi odkazů (od těch prvoplánově nejzřetelnějších jako Vesmírná odysea nebo ET mimozemšťan po mnohem nenápadnější narážky na Akta X či Příchozí; napočítal jsem jich na první dobrou přes dvacet, vidět to znovu, bude jich daleko víc, určitě jsem ledacos přehlédl), ale hlavně humorem: milým, nevtíravým a třeskutě vtipným. Škoda snad jen maličko dojáku, tolik povinného pro animáky: přestože "dojímavá scéna" trvá asi dvacet vteřin, bylo nutné do ní hned naroubovat melancholickou písničku, aby se to ještě podtrhlo? Dost to vyrušilo rytmus bláznivin, kterých je jinak Farmageddon ne plný, ale úplně přecpaný. Normálně mám nutkání (které si ve chvíli volna rozhodně splním) pustit si seriál nebo předchozí film Ovečky Shaun, což bych nečekal, že ve svým věku někdy řeknu. Ale rozhodně jo. Béé. ()

MilesTeg 

všechny recenze uživatele

V kině nás bylo jen pár, hlavně rodiny s dětmi, a pak já s přítelkyní. Ona tvrdila, že se bavila asi dvakrát (ale kecá, usmívala se skoro pořád), ale není na scifi, takže si to neužila tak, jako já (krabice od pizzy vede), výbuchy smíchu byly hlavně ode mne v tom tichu, kdy děti nedokázaly dospělé vtípky pochytit. Ale já si to dám určitě znovu :-) ()

Galerie (77)

Zajímavosti (2)

  • Při útěku mimozemskou lodí z tajné základny hraje píseň „Out od Control“ od Chemical Brothers. (Mydlivoj)

Reklama

Reklama