Reklama

Reklama

Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon

  • Velká Británie Shaun the Sheep Movie: Farmageddon (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Blízké setkání třetího druhu s nejoblíbenějším ovčím stádem v Shaunově zbrusu novém filmovém dobrodružství. Podivná světla nad klidným městečkem Mossingham oznamují příchod záhadného návštěvníka ze vzdálené galaxie... zatím co na nedaleké farmě Mossy Bottom Ovečka Shaun nic netuší, protože má plné ruce práce s geniálními nápady, jak si vystřelit z farmáře a rozčílit Bitzera. Brzy však jedna rošťácká mimozemšťanka poblíž farmy havaruje. Shaun se rychle chopí nové příležitosti a vyráží na intergalatickou misi na záchranu malé návštěvnice před ďábelskou vládní organizací, která se jí snaží chytit a zneužít pro své nekalé cíle. Podaří se Shaunovi a jeho stádu odvrátit Farmageddon na farmě Mossy Bottom? Držte si klobouky, vydáváme se na vzrušující, dojemné sci-fi dobrodružství z Mossy Bottom Farm až do hlubokého vesmíru. Cesta tam vede skrz automyčku! (Bohemia MP)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (95)

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Ideálna rozprávka pre malé deti, ktorá ale nenudí ani doprovod. Keď sa plné kino detičiek chychotalo takmer nonstop, proste ma to nabilo energiou ako v Monster a.s., kde cucali energiu so smiacich sa deciek. Je to jednoduché, vtípky sú situačné, jednoduché. Ale baví to deti, čo je hlavné a ja som sa nasmial tiež. Ale tie ovečky a malý ufónek sú úžasné a strašne sa mi to páčilo. Bolo to super. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

K porovnání s #1 nemá šanci. To ale neznamená, že je to špatné. Těch narážek a odkazů (a vtípků pro všímavé - "missing cat" byl asi nejlepší) je tam hromada. Prostě myslí se i na dospělé. Bohužel (a nevím jestli za to může téma nebo scénář jako takový), ale je to nuda. Funguje to opravdu jen prvních cca 40 minut. Pak dostává film pachuť násilně nastavované kaše. ()

Reklama

nonick1 

všechny recenze uživatele

Namlsán prvním Shaunovým dobrodružstvím ve městě jsem očekával, s čím přijde "dvojka" - a přišlo... jedno veliké zklamání. Nemůžu uvěřit, že jde o tvorbu studia Aardman, není to nějaký FAKE..? A nic na tom nezmění ani odkazy na dnes už kultovní sci-fi snímky, které beztak velká část cílovky filmu ani nezaregistruje - vždyť je vzhledem ke svému věku ještě ani nemohla vidět. Nepřišli původní tvůrci o značku "Shaun The Sheep" nebo dokonce "Aardman"? Pokud ne, pak tedy zřejmě přišli o rozum, když vypustili do světa po všech těch režijně, scénáristicky, výtvarně i hudebně úžasných Wallacech & Gromitech, Slepičích úletech a Pirátech takovýto infantilní paskvil. Z úcty k vysoké laťce, nastavené předchozí tvorbou studia Aardman, nechci dát "odpad", ale dávat více, než jednu hvězdu opravdu není za co... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Být to kratší tak o čtvrt hodiny a bez těch tří písniček, dám 5* bez rozmýšlení. Ale jinak je to akční jízda plná fórků na pozadí, které mne bavily snad nejvíc (třeba hledání popkulturních odkazů nebo parafrází na slavné filmy jako E. T., Moderní doba s Charlie Chaplinem, Blízká setkání třetího druhu, 2001 a mnohé další). Ale celkově jsem se často smál různým příjemně absurdním situacím a uteklo to jako voda, nenudilo (teda kromě těch písniček). Jen jsem tedy nepochopil, proč se to tak moc motá kolem jídla (hranolky, asi fish and chips, pizza, popcorn několikrát, opět pizza...). A jsem rád, že žena v černém nakonec dosáhla jistého zadostiučinění, protože od jisté chvíle mi jí bylo líto. Jen ten kombajn... ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozímu dílu zlepšení směrem nahoru. Příběh je dobrý , humoru je hodně a mimozemšťan má dobré hefty . Hvězda dole za konec, který nedává smysl (proč útočila po tom mimozemšťanovi , když chtěla pouze potkat jeho rodiče). P.s. nevím jestli to byl easter egg nebo náhoda , ale ti slimáci byli nápadně podobní těm z filmu Spláchnutej. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (2)

  • Při útěku mimozemskou lodí z tajné základny hraje píseň „Out od Control“ od Chemical Brothers. (Mydlivoj)

Reklama

Reklama