Reklama

Reklama

Stará garda

Trailer

Obsahy(1)

Pierrot, Mimile a Antoine jsou tři sedmdesátiletí přátelé z dětství. Dobře si uvědomují, že jediný způsob, jak se vyhnout smrti, je zestárnout – a jsou odhodláni dozrát ve velkém stylu! Jejich opětovné shledání na pohřbu Antoineovy ženy Lucette však rázem vezme za své, když Antoine narazí na prastarý dopis, který ho rozpálí do běla. Bez jediného vysvětlení odjede z rodného Tarnu a zamíří do Toskánska. Pierrot a Mimile se společně s Antoineho těhotnou vnučkou Sophií, která má každou chvíli rodit, vydají po stopách uprchlíka v naději, že mu tak zabrání v pokusu spáchat zločin z vášně... kvůli 50 let staré aférce! (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (9)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Nádherný film, plný citu a lidskosti a já za to, že ještě existují tyhle francouzský něžný polibky plný života moc děkuju. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pomaly 85 rocny Kamen Richard este stale obcas nieco natoci, cim potesi fans. pan Richard vypada podla toho, ako chodi, hovori a sprava sa, ze 90 -ka je prenho len cislo. Ono takto : Najradsej by som bol, keby Richard vyhlasil, ze ma v pici postupujuci vek a ze bude tocit kym bude vladat. 90 bude krasny vek. Roly potrhlych blaznivych chlapikov su u Richarda definitivne tatam, sak aj taha na 90 -ku, jaxom napisal. Kazdopadne slusna podivana, diky pane Richarde ze si este obcas spomeniete na fans, a ze nas je sakra vela : 80 % ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pierre Richard pro mě byl jasný důvod, proč si tuto komedii pustit. Po práci jsem se těšil na relax a Stará garda působila jako jasná volba. No a ač se jedná o komedii, skrývá se v ní plno dramatična. Navíc postava Pierra byla prostě boží. Jeho excentrik s jízdními vlastnostmi Niki Laudy neměl chybu a byl nosnou kostrou celého filmu. Závěr se ale nesl v duchu klasického francouzského dramatu, tedy osudového setkání na úrovni. ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsme společně s tou věčně revolucionářskou, odborářskou a soudružskou bandou (francouzskou, kdyby to někomu nedocházelo) točili nejlepší komedie. Bohužel, ta doba je pryč, už to neumí ani oni, ani my. Tady aspoň fungovala story s otevíráním starých tajemství, avšak humor v drtivý většině hodně lacinej (Richard řidičem). Pierre je ale, až na ty žlutý zuby, v jeho věku v neuvěřitelný fyzický formě - pořád jak na baterky, celej život, to mu závidím a přeju. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Čo sa to stalo s francúzskymi komédiami? Kedysi to bola priam záruka zábavy, a teraz je tých dobrých ako šafránu. No a Les Vieux Fourneaux určite medzi tie lepšie ani náhodou nepatrí. Bola v tom cítiť obrovská snaha a tlačenie na pílu, aby to bolo vtipné, ale mne osobne išli všetky tie tri dôchodcovské postavičky kvalitne na nervy. Jediným svetielkom nádeje bola akurát tak Sophia. Celá tá "naháňačka" bola infantilná a správanie trojice starcov bolo na úrovni škôlky (asi ešte horšie). Najlepšia časť celého filmu bol napokon ten retrospektívny príbeh o Berthe a nesmiernej krivde, ktorá pretrvala dekády. Za to je tá 1* (a fakt nechápem tým premršteným hodnoteniam ostatných). ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama