Reklama

Reklama

Znovu a lépe

Trailer 1

Geniální student fyziky Stillman miluje svou dívku Debbie a je předurčen pro velké věci. Po roce známosti mu Debbie zčistajasna oznámí, že se s ním rozchází. Stillman se ale nevzdává. Udělá to, co by udělal každý génius se zlomeným srdcem. Se svým nejlepším přítelem Evanem přemýšlejí o tom, co  mohlo rozchod způsobit, kdy se to mohlo stát. Uprostřed toho všeho vymyslí jak zkonstruovat stroj času, který mu poskytne druhou šanci v lásce. Je jenom nutné dostat se v čase přesně do onoho kritického okamžiku... (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (38)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Time Freak" v zásade skoro funguje ako jednoduchý film, no začína sa miestami zbytočne zamotávať do svojich vlastných nápadov a najmä mám pocit, že trvá zbytočne dlho. Mal som pocit asi 2x, že film už bude končiť, no reálne potom pokračoval ďalej s ďalšími dejovými líniami. Možno v reále pridali pár veci, a pôsobí vďaka nim koniec možno trošku silnejšie, no na druhú stranu mám pocit, že sme to úplne nepotrebovali. Okrem toho ani neviem či sme sa na konci niečo reálne naučili. Osobne ak môžem dať odporúčanie, tak viac som odniesol z filmu "When We First Met". Lepšie tam rozobrali príbeh, nezamotali sme sa v tom a sledovalo sa to jednoducho. Tu sme miestami vracali niektoré momentky, kde už miestami som mal pocit, že to tvorcovia preháňajú. Herecké výkony sú funkčné, no keby mám niekoho pochváliť, tak asi Sophie Turner. Som rád, že tentokrát som ju videl v lepšom filme ako naposledy. Zasluhuje si to. Vizuálne je film okey, no nemá nič zaujímavé v tomto smere, čo by stálo výrazne za zmienku. Čo viac ešte dodať? Podľa mňa dobrý koncept, ktorý sa ale ku koncu strašne skomplikuje. Výsledne je to film na jedno pozretie. Komédia je pre mňa trošku nedotiahnutá, dráma je v pohode a aj romantické časti filmu. Ak vám to stačí, tak s tým budete v pohode. Zvážte si sami. Hodnotenie: C ()

TaNya_ 

všechny recenze uživatele

Upřímně trochu uhozený námět a kdyby si odpustili ten happyend, tak jsem mnohem spokojenější. Takhle to spíš vyznívá jak nějaká teenagerovská sci-fi romantika. Po třech sériích Sex Education bylo příjemný vidět Asu ve filmu, jenže on tu měl dost podobný charakter :D. I tak to ale uteklo celkem rychle a pár komediálních situací zvládlo pobavit. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Nepříliš umně podané a koncepčně zbytečně roztahané. Ano, znělo to dobře - citově rozpolcený mladý génius Ass Butterfield, jenž sestrojí stroj času, aby zabránil rozchodu se svojí životní láskou, časové smyčky a paradoxy a komické situace s komickým nej kamarádem Skylerem Gisondem, špetka romantiky i scifi, případně kozy Sophie Turner pro divácké obveselení. Cestování časem je střídmě a vesměs nudně podané a každá pasáž je natahovanější než harmonika. Není divu, film vychází z předělávky kraťasu stejného režiséra, byl by zázrak, kdyby se Andrew Bowler ukázal ve světle scenáristického génia a dokázal dopsat do stopáže 104 minut tak chytlavé pasáže, aby divák postupně nezhynul od nudy. A že je to postupem času přebujele dlouhé, je citelně znát už po nějaké době. Herecké obsazení nepředvádí nic mimořádného. Roboticky disponovaný Butterfield vůbec nejde do páru se Sophií Turner, šaškující kámoš Gisondo po nějaké době vyhází svoji vtipnost, kterou možná ani neměl, jen šlo o to ukrátit jeho nesmyslným frisbee výstupem a problémem s řídnoucí kšticí minuty z nekonečného příběhu. Předkládaný materiál vystačí tak na půl hodiny, po třičtvrtěhodině jsem byl pln pocitu, že film už nemá co nabídnout, navíc v naprosté většině nebylo postaráno o divácký komfort, tedy patřičně zabavit diváka a nabudit jeho zvědavost, jak to bude s osudem hrdiny dál, stejně tak žádný z úseků nepřevýšil režijní průměr. Avizované drama by se i hodilo, jen jsem jaksi na něj po celou dobu nenarazil. Výsledek je tedy zhola průměrný. A kozy nikde. 5/10 ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Myšlienka a pointa neboli na zahodenie, lenže ten príbeh bol jednoducho absolútne priemerný. Stále dokola len a len to isté, občas nejaká úsmevná scénka, ale inak žiadne poriadne zlomy v deji. A čo ma veľmi prekvapilo, na to aký to malo potenciál (v podstate ako všetky filmy o cestovaní časom), to bolo dosť priamočiare. Inak, viete čo by bolo skvelé? (Pozor, nasleduje Spoiler) Keby sa v závere ukázalo, že Debbie po celý čas o stroji času vedela a využívala ho na obdobné účely ako Stillman a manipulovala s minulosťou. To by bolo vyvrcholenie! ()

pilarius 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se a celkový dojem je veskrze pozitivní - má to příběh, má to duši, byla i docela sranda. Hudba i herci fajn. Svému oblíbenému subžánru časové smyčky však neodpustím obří botu v logice v závěru a hromady nevyužitého humorového potenciálu, tam šlo ždímat ještě řádově víc. Ke zhlédnut rozhodně doporučuju, ale nepřehánějte to jako s Farallonem 5, tolikrát bych nikomu nepustil ani Star Wreck VI. :) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se na Salt Lake Community College v Utahu od 2.2017 do 4.2017. (rafix)

Reklama

Reklama