Reklama

Reklama

Ovečky a vlci: V rouše beránčím

  • Česko Vlk v rouše beránčím (festivalový název) (více)

Obsahy(1)

Obyvatelé ovčí vesničky vedou poklidný a pohodlný život. Snad až na občasné poplachy beránka Zika, který pokaždé přiběhne s varováním před novým nebezpečím – ať už jde o divoké včely nebo suchou trávu. Tentokrát je však poplach na místě, v horách poblíž vesnice se totiž usadila smečka vlků! Příchozí smečka si navíc volí nového vůdce, kdy proti sobě stojí dobrosrdečný, ale praštěný vlk Šedák a zlomyslný Zuřivec. Přestože je v sázce mnohé, nebere Šedák souboj vůbec vážně a přichází tak o to nejdůležitější, lásku své milované. V naději, že se mu vše podaří napravit kouzly, vypije Šedák lektvar od kočovné zaječice, který ho promění… v berana. Teprve, když se mladý vlk ocitne v cizí kůži, dojde mu, na čem opravdu záleží a kým se musí stát. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to ještě úplně ono, hlavně po stránce příběhové, kdy máte pocit, že to je až moc přímočaré, ale na druhou stranu jsou zde celkem dobré nápady v rámci jednotlivých scén, dobře se na to kouká a dovede to místy pobavit. A i když jsem to ani moc nečekal, tak animace mě v tomhle snímku bavila. Snad se svět konečně srovná s Amerikou. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Veľmi sympatické postavy. Príbeh však má svoje nedostatky a je tu k prekvapeniu málo ozajstne vtipných momentov. Grafika na slušnej úrovni. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

ondyGAMESTV 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době hezky vypadající low budget film, s velmi dobrou animací, který se mi líbil. Vtipy nejsou úplně nejlepší, ale příběh je zato místy správně insane, že sám o sobě pobaví. To, že je v podstatě definicí slova jednoduchý snad nikoho u takového typu filmu nemůže překvapit 🐏 60% ()

Reklama

Reklama