Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer náhodou objeví starožitný fotoaparát a zjistí, že muž, o kterém se soudí, že zemřel na infarkt, byl zavražděn. To by nebyla ona, aby se hned nepustila do pátrání... (TV Prima)

Recenze (4)

EDEN13 

všechny recenze uživatele

Po předešlém dílu s posmrtnou maskou, jsem se bála v tomto seriálu dál pokračovat, každopádně jsem to riskla. Začátek mě překvapil... začalo to totiž až příliš slibně. Konečně jsme dostali nějaký krátký úvodní příběh s oslavou 60 narozenin jakéhosi neoblíbeného snobského týpka, který je ale ve skutečnosti vlastně na mizině a dluží na koho se podívá. Snad i díky hudbě, která začala hrát hned od začátku scény, se člověk dokázal do příběhu ponořit, a dokonce mě to i docela bavilo a zajímalo mě jak to bude pokračovat dál a jakou to bude mít návaznost na starožitnictví a naší hlavní hrdinku. Zkrátka tahle úvodní scéna mě do příběhu hned docela bez problémů vtáhla a já byla plná očekávání v aspon průměrnou jednoduchou dvojkovou detektivku.  No a co jsem dostala? Prvních asi tak 20 minut bylo ok i docela zajímavých a na tento seriál určitě povedených, jenomže potom to zase sklouzlo do takové čisté nudy ... začalo to být čím dál tím zdlouhavější, i když se tam vlastně nic nedělo... a člověk během 10 minut prostě o ten film ztratil úplně zájem, protože to prostě je celé hrozná vata skoro o ničem, která prostě nemá co nabídnout.   Nudnější detektivku jsem snad nikdy neviděla... ()

curil 

všechny recenze uživatele

Na rádoby mysteriózní seriál americké televize se dá koukat jenom z jednoho důvodu: v hlavní roli Lori Loughlinová. Tu jsem si oblíbil, když hrála před desítkami let v několika hororech a thrillerech a od té doby mám pro ní slabost. Jinak jde o slabě vykonstruované případy, jeden jako druhý. ()

Reklama

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama