Reklama

Reklama

Jaromír Soukup LIVE

(pořad)
Publicistický
Česko, 2018, 40 min

Účinkují:

Jaromír Soukup (moderátor)

Obsahy(1)

První a zároveň jediný diskusní pořad, ve kterém dostanou prostor lidé z publika. Žádná cenzura, jen silné názory a otázky obyčejných lidí, proti kterým se postaví oblíbený moderátor politických pořadů TV Barrandov Jaromír Soukup. (TV Barrandov)

Recenze (16)

topi80 

všechny recenze uživatele

Další pořad s neobyčejně užvaněným moderátorem, který, než pustí hosta k odpovědi, položí otázku, osvětlí, proč ji pokládá, řekne, jaký názor má na to on, jakou očekává odpověď a tak dále. Nicméně i přes tento otravný nedostatek jde celkem o oživení mediálního prostoru. Ony se nám na jiných televizních kanálech až nějak moc opakují ty stejné "séreblity". ()

pold 

všechny recenze uživatele

Povstání neúspěšných! Ano, i my, kteří jsme to v životě nikam nedotáhli, neoplýváme žádným talentem a náš celkový přínos pro lidstvo je víceméně odpovídající hodnotě biomasy, kterou představují naše tělesné schránky, se můžeme opět cítit dobře. Protože Jarda Soukup, zlehka obalený zelenkavým slizem, vám představí své hosty... a najednou víte, že definice zbytečnosti, neúspěšnosti, odpornosti, křivých a zkažených zubů, nedostatku vkusu a sebereflexe, kulturního buranství a hloupostí leží nekonečné světelné roky dál.... jen jedna věc tomu chybí k dosažení absolutní hodnoty - aby někde z pozadí vyskákali Jakl s Hájkem v kostýmech Jů a Hele a s pokřikem "Chemtrails, NWO, CHemtrails, NWO" dali Jardovi hobla. ()

Reklama

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Mordor LIVE! Extremisté, psychopati, ruští agenti, antisemité, fašisté, neonacisté, duševní nemocní, sexuálně frustrovaní a politicky neúspěšní lidé se přišli vykňourat k hlavnímu hlasateli protidemokratických názorů. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama