Reklama

Reklama

Slunce je také hvězda

  • USA The Sun Is Also a Star (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Daniel je romantik, který věří na osud. Když potká Natašu, okamžitě mezi nimi přeskočí jiskra. Nataša je však nucena ještě týž den opustit Ameriku, a proto bojuje s pocitem, který ji k Danielovi přitahuje. Kromě toho se snaží zabránit i náhlé deportaci. Daniel je však pevně přesvědčen, že jejich setkání nebylo náhodné, a že jsou si navzájem předurčeni. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (32)

dalziel 

všechny recenze uživatele

Astro fyzikálne a kvantové mudrosti sa fajn počúvajú v romantickom kontexte,ale neprinášajú nič nové čo už by sme nepočuli a nevideli inde.S notebookom na kolenách a s jedným volným okom pre sledovnie filmu ponad kryt sa nedalo do filmu hlbšie vniknúť.Celkovo vzato nuda.Film vpodstate pojednáva o tom čo Anne Hathaway zhrnula vo svojom monologu v Interstellarovi o laske, gravitacii a čosopriestore. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Nie úplne tradičný romantický príbeh, ktorý vďaka kontrastom, ktoré sú medzi hlavný postavami, funguje dobre. Ako by si presvedčil inteligentnú a atraktívnu mladú slečnu o tom, že (skutočná) láska (na prvý pohľad) existuje? Hlavne vtedy, keď na to máš len (necelý) jeden deň. Dvojica Y. Shahidi / Ch. Melton cíti jeden druhého, v tom chyba nie je. Z mojej strany však dávam len „silná trojka“ – záver je síce pekný a romantický, ale príde mi trošku nevypracovaný (ten rýchly skok v čase bez jemnejšieho naservírovania záverečnej scény mi trošku vadí). Osobné hodnotenie: 77% (***) ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tak dobrý základ filmu ... a napokon sa z toho vykľul tak nevýrazný a slabučký príbeh! Počiatočné nadšenie z pútavého úvodu postupne vystriedalo sklamanie z veľmi nepresvedčivého filmu, ktorý balansuje niekde na hranici konverzačky a klišé romantiky. Celé to pôsobilo strašne neprirodzene a tá silená snaha pretláčať do popredia osud a vieru v Lásku, to pôsobilo na mňa veľmi umelo. Navyše, ani jedna z hlavných postáv a ich osudov ma akosi nedonútilo s nimi sympatizovať. Vizuál na podklade New Yorku síce dobrý, sem tam aj nejaký vydarený dialóg s pekným posolstvom, ale celkový dojem veľmi veľmi slabučký. Potenciál zostal vysoko za očakávaniami :( ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Pro mě překvapivě fungující romantický příběh s lehce festivalovým nádechem a polo-dokumentární formou, zobrazující současný NYC, kde se mezi mrakodrapy, haldami lidí a všemožnými civilizačními výdobytky, odehrává roztomile naivní setkání dvou inspirativně přemýšlejících osob, které něco silně přitahuje a spojuje, možná všudypřítomná vesmírná energie, o které je zde také řeč a jež prochází našimi těly, aniž by si toho neustále zaměstnané a všemožným povrchním mámením zaslepené lidstvo všimlo. Jeden Korejec a Jamajčanka si všimli a rozhodli se bojovat o své místo pod Sluncem, které nás tak nějak spojuje všechny dohromady, ať se milujeme či nesnášíme, naše životodárná hvězda svítí na každého z nás. (Otevřený multikulturalismus, nejen této dvojice, bude v dnešní době asi pro některé diváky běžných kin problém) [Kino Citadela - Litvínov] ()

pirulka 

všechny recenze uživatele

Verím, že romantické filmy sa ešte stále vedia točiť dobre, no toto nebol ten prípad. Nehovorím, že by šlo o úplný prepadák, pár myšlienok bolo veľmi pekných..ale jednoducho na mňa skrz plátno nepreskočil ani jeden pocit, ani jedna emócia. Nefandila som tej láske ani ústrednej dvojici a čo bolo najhoršie celkom som sa nudila. Taký ten ľahký priemer.. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (6)

  • Film má niektoré prvky z filmu Láske na stope (2001) a na konci oboch filmov sa používa obchod Caffe Reggio Original Cappuccino. (Arsenal83)
  • Natáčení začalo 19. června 2018. Natáčelo se v New Yorku. (ČSFD)
  • Hlavné postavy Natasha (Yara Shahidi) a Daniel (Charles Melton) sú voľne založené na autorke predlohy Nicole Yoon a jej manželovi, ktorí sú Jamajčania a Američania kórejského pôvodu. Ani jeden z nich ale nečelil problémom s prisťahovalectvom zobrazeným vo filme. (Arsenal83)

Reklama

Reklama